Kreativnost poganja spremembe – 26. Mednarodni festival Zlati boben

Hotel Slovenija Portorož letos med 17. in 18. oktobrom gosti že 26. Mednarodni festival kreativnosti, ki ga bo vodila rdeča nit Kreativnost poganja spremembe (Creativity4Change). Prijava je za študente in bobnarje, ki so mlajši od 30 let, še posebej ugodna, mlajši od 30 let iz 57 držav pa se s sodelovanjem na Tekmovanju za mlade kreativce lahko potegujejo za nagrado v višini 3.000 EUR.

Letošnji Zlati boben bo že 26. in povezovala ga bo rdeča nit "Kreativnost poganja spremembe"
Letošnji Zlati boben bo že 26. in povezovala ga bo rdeča nit “Kreativnost poganja spremembe”.

Festival bo tekom dveh dni na dveh odrih gostil nekaj manj kot 40 mednarodnih govorcev, ki se bodo osredotočili na pozitivne spremembe na mnogih različnih področjih, na katerih delujejo, in so pomembne, da lahko začnemo usmerjati našo pozornost k oglaševanju za boljši jutri, in poskrbel za pestro družabno dogajanje, ki ga bo zaokrožila petkova slavnostna prireditev z razkritjem zmagovalcev tekmovalnega programa.

Na velikem odru bo podeljena tudi nagrada za najboljši in najkreativnejši plakat na temo »Slovenija, dežela čistih in zdravih vod.«, tekmovanja za mlade kreativce, ki ga Zlati boben organizira skupaj s Slovensko turistično organizacijo. Rešitve na brief, katerega cilj je dvigniti prepoznavnost Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije, ki omogoča edinstvena doživetja, lahko mlajši od 30 let iz 57 držav oddajo še do tega torka, 17. septembra 2019, prijavitelji pa se potegujejo za nagrado v višini 3.000 EUR.

Tekmovanje za mlade kreativce
Tekmovanje za mlade kreativce.

Vsa prijavljena dela Tekmovanja mladih bobnarjev bodo razstavljena na ogled mednarodni festivalski strokovni javnosti, ocenjevala pa jih bo petčlanska žirija pod vodstvom predsednika Davida Rolfeja, izvršnega podpredsednika in direktorja integrirane produkcije pri BBDO New York v ZDA.

Tukaj izveš več o festivalu Zlati boben, možnosti udeležbe in o razpisu za Tekmovanje mladih kreativcev.

Prejšnji članekNYFW: modne piste iz preteklosti
Naslednji članekLahko si premisliš – spletni nakup lahko vrneš v roku 14-ih dni po prejemu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.