Leseno darilo za vse priložnosti

Leseni izdelki
Foto: on Leseno darilo

Vsi se strinjamo, da je les nekaj najlepšega, kar nam je dala narava. Mojstrstvo človeka pa se je pokazalo v njegovi uporabi in unikatnosti, ki jo kažejo izdelki iz lesa. Očarajo nas lahko na vsakem koraku, v vseh oblikah in velikostih. Ko se odločamo za darila, nikakor ne gre mimo lesenih daril, ki vsebujejo v sebi košček narave in ljubezni.

Leseni izdelki, ki so ustvarili ljubečo zgodbo

Maja in Gregor sta mlad zakonski par s Koroške. Na svoji skupni poti sta z ljubeznijo do lesarske dejavnosti ustvarila blagovno znamko MG leseno darilo. »Želiva, da leseno darilo postane in ostane edinstvena vez med ljudmi in naravo, zato sva se namesto uporabe lepljenega lesa odločila uporabiti naraven, neobdelan, masiven les,« pravita o svojih izdelkih in namenu za izdelovanje le teh. Skupaj s svojimi strankami ustvarjata najlepše zgodbe, ki poskrbijo za nepozabno presenečenje in spomin. S svojim dolgoletnim znanjem in izkušnjami v vsak leseni izdelek vložita ljubezen do narave in kreativnosti. Na koncu nastane izdelek, ki na naših in obrazih naših najbližjih pričara nepozaben nasmeh.

1Leseni izdelki za razna praznovanja

Poročna derokacija iz lesa je odličen način za prelepo poroko

Maja in Gregor sta svojo pot pričela z ustvarjanjem raznoraznih lesenih metuljčkov, ki so kmalu postali mnogo več. V njuni ponudbi najdeš širok nabor lesenih izdelkov za praznovanja, obletnice, rojstne dneve, rojstva in še kaj drugega. Naš hiter izbor bi bile voščilnice za povabljence in leseni znaki, ki obeležujejo ta veseli dan.

2Modni dodatki iz lesa

Leseni metuljčki, ki jih ustvarjajo pri MG leseno darilo

Po manjših lesenih izdelkih je njuno ponudbo kmalu dopolnila kolekcija naravnega lesenega nakita s kristali Swarovski. Prav v tem segmentu najdeš lesene metuljčke, ki ne bodo nikoli odšli iz mode. Le kako bi, če je vanjo vložena taka raven ljubezni in znanja. Ponudbo dopolnijo še unikatni uhani s kristali Swarovski in ogrlice, ki so prav tako okrašene s kristali. Da pa se ni treba bati za popolno sliko, so pripravljeni tudi kompleti lesenega nakita.

3Lesena darila za vse priložnosti

Leseni znak za praznovanje rojstnega dneva

Govorimo o rojstnih dnevih za zakonce, partnerje, matere, očete, babice, dedke, botre, najmlajše in vse ostale. Lesene ure, podstavki, magnetki, tablice s posvetili in celo družinska drevesa. Mislila sta na vse in na vsakogar, s čimer prečudovito zapolnjujeta tudi sporočilo narave.

Leseni izdelki po naročilu, za vsak okus in vsako željo

Personalizacija je vsekakor pomembna. Ker se rada skrbno posvetita vsakemu lesenemu izdelku po tvojih željah personalizirata široko izbiro izdelkov iz lesa. Tako je omogočen daleč najbolj oseben nakup darila za vas, vaše najbližje in vse preostale.

Leseni izdelki so lahko tudi zelo osebni, kot je družinsko drevo

Za čudovite lesene izdelke skoči na spletno stran Leseno darilo in preveri široko izbiro lesenih izdelkov, ki bodo pričarale najbolj iskrene nasmehe tega sveta.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŠtipendije deficitarnih poklicev v gostinstvu in turizmu
Naslednji članekNova študentska urna postavka 2023 tudi v Uradnem listu

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.