Lexmark dviga nivo varnosti tiskalniških okolij

lexmark
MX432adwe | XM3142 Op panel

Lexmark, vodilno podjetje na področju rešitev za upodabljanje in internet stvari, je danes predstavil novo črno-belo večopravilno napravo (MFP), ki bo izpolnila zahteve glede tiskalnikov v majhnih delovnih skupinah. Čeprav je namenjena manjšim podjetjem ali oddelkom, se naprava Lexmark MX432adwe lahko pohvali z naprednimi varnostnimi funkcijami, razširljivostjo ter podporo za bralnike kartic drugih proizvajalcev.

“Grožnje, ki prežijo povsod v kibernetskem prostoru, držijo podjetja na preži, da zaščitijo svoje omrežje, tiskalniške naprave in dokumente pred nenehno spreminjajočimi se tveganji,” je povedal Brock Saladin, podpredsednik in direktor prodaje v družbi Lexmark, in dodal: “Lexmark skrbi za varnost tiskalniških okolij. Naprava Lexmark MX432adwe ponuja funkcije tiskalnikov in večopravilnih naprav Lexmark serije 5 v manjšem ohišju in je bila izdelana za integracijo v katerokoli tiskalniško okolje in zasnovana za varno in nemoteno delo.”lexmark

Razširljive rešitve

Vdelanim rešitvam naprave Lexmark MX432adwe lahko stranke dodajo še vrsto namenskih rešitev podjetja Lexmark ali drugih ponudnikov, vključno z bralniki kartic in rešitvami za tiskanje na zahtevo, ali pa uporabite priloženo orodje Scan Center za skeniranje dokumentov in pošiljanje dokumentov na več naslovov/naslovnikov hkrati.

Varnostne funkcije poslovnega razreda

Med številnimi varnostnimi funkcijami naprava MX432adwe vključuje modul Trusted Platform Module (TPM), ki šifrirne ključe hrani na ločeni strojni opremi od podatkov, skupaj s preverjanjem pristnosti in sistemske celovitosti. Kriptografske zmogljivosti ustvarijo edinstven digitalni prstni odtis, zato je omogočena sledljivost na napravi skeniranih dokumentov.

Enostavno upravljanje

Napredna tiskalniška naprava podpira rešitve interneta stvari (IoT), saj je opremljena s senzorji, ki nenehno spremljajo na stotine podatkovnih točk. Povežite jih z Lexmarkovimi storitvami v oblaku in izkoristite prednosti, kot sta storitev prediktivnega vzdrževanja in samodejno dopolnjevanje zalog potrošnega materiala.

Skrb za planet

Lexmark skrbi za planet in njegove prebivalce s korporativno družbeno odgovornostjo, od lastnih praks krožnega gospodarstva do okoljsko navdahnjenih izdelkov. Lexmark MX432adwe premore vgrajene načine za varčevanje z energijo in standardno omogoča dvostransko tiskanje za zmanjšanje porabe papirja. Izpolnjuje tudi visoke zahteve standardov Energy Star®, Blue Angel in EPEAT® Silver.

Druge funkcije vključujejo:

  • Robustne jeklene okvirje,
  • kartuše z izjemno visoko zmogljivostjo,
  • 4,3-palčni (10,9 cm) barvni zaslon na dotik brez gumbov,
  • skener z dvostranskim skeniranjem v enem prehodu in samodejnim podajalnikom dokumentov (DADF),
  • izpis prve strani v samo 5,9 sekunde (TTFP),
  • dodatni inteligentni pomnilniški pogon (ISD),
  • dodatni pladenj za 550 listov.

www.lexmark.si

info@ecetera.si | 01 600 10 10

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Prejšnji članekObčinam višje povprečnine, kaj to pomeni?
Naslednji članekPoglejte, kako se je razvijala serija telefonov, ki je poskrbela za mejnike na področju mobilne fotografije
logo Ecetera
info@ecetera.si|01 600 10 10

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.