Mačje življenje je lahko tudi srečno in brez stresa

Woman playing with a stray cat
Foto: Rawpixel iz iStock

Biti lastnik mačke ali kužka ni enostavna naloga. Kljub temu pa je lahko prečudovita, sanjska in kar zares magična, saj nam mali kosmatinci povrnejo ves trud, ki smo ga vložili vanje. Tako se tudi v zadnjih letih vse bolj pojavljajo pripomočki, ki ustvarjajo in omogočajo življenje brez stresa lastnikom in hišnim ljubljenčkom.

Lastniki štirinožnih prijateljev stremijo k srečnemu življenju

Mačke in psi so pametne živali, o tem ne dvomi nihče. Le z rednim učenjem in pravo metodologijo pa bodo opravljali tudi tiste naloge, ki jih od njih želimo. Če se izrazimo bolje, ne bodo počeli tistih stvari, ki jih ne želimo. Tu govorimo o praskanju in grizljanju pohištva, prevrnjenih elementih in še mnogih drugih neljubih dogodkov. Tako je bistvenega pomena, da jim nudimo pravi način učenja, prehranjevanja in zabave. Kako to storimo?

Pomirjujoča mačja oddeja
Pomirjujoča mačja oddeja

Mačja viseča mreža je fantastičen izdelek za vašega mačkona ali mucko, saj zagotavlja varnost in pomirljivost. Zadoščena bo želja po spremljanju dogajanja iz višine, mačja viseča mreža pa zdrži tudi do 25 kilogramov teže. Z enostavno namestitvijo bo to brez dvoma postal najljubši kotiček vašega mačkona na tako visokem položaju.

Tudi mačje življenje je lahko stresno in posledično bo stresno tudi življenje lastnike. Idealna rešitev za to je pomirjujoča mačja odeja, ki je namenjena zmanjševanju anksioznosti in še večji količini udobja. Z dvignjenim robom daje občutek varnosti in udobja, z mehko prevleko pa zagotovi podporo za sklepe in mišice. S pomočjo udobne pomirjujoče odeje bo raven stresa in anksioznosti padla in s tem se bo izboljšalo obnašanje in zdravje mačke.

Da pa je še lažje življenje lastnikov, so odlična izbira tudi preostali pripomočki. Zaščita pred praskami ustavlja praskanje in zaščiti sedežne garniture, mize, stole in drugo pohištvo. Gre za neviden izdelek, ki ohranja odlično stanje elementov. Za vso količino dlak pa poskrbi magnet za dlake, ki ga le podrgnemo po oblačilih ali vržemo v stroj. Magnet bo vse dlake pobral nase in tako dom ohranjal povsem brez dlak.

Viseča mačja mreža
Viseča mačja mreža

Sunglet skrbi za veselo življenje brez stresa

Najboljši izdelki za mucke so vedno izdelani in ustvarjeni s strani lastnikov muck. Sunglet je družinsko podjetje, ki za svoje kosmatinčke želi le najboljše. To miselnost so preselili v miselnost in izdelavo pripomočkov, ki osrečujejo štirinožne prijatelje in njihove lastnike. Več let so pomagali zavetiščem in lastnikom, zdaj pa so pričeli tudi z novim poglavjem v svoji zgodbi. Spletna trgovinica Sunglet nudi vse izdelke, ki omogočijo srečno in veselo življenje za družine s hišnimi ljubljenčki, ki bo zdaj še povsem brez stresa.

S kodo STUDENT5 lahko unovčiš 5 % popust na celoten nakup.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekGostilna Ott že več kot 50 let ponuja izvrstne okuse
Naslednji članek8 nasvetov za prve šolske dni
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.