Magisterij in doktorat na FERI – zdaj je pravi čas!

Študenti v atriju fakultete
Foto: on Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru

UM FERI 10. maja, ob 16. uri organizira informativni dan za perspektivne inženirske podiplomske študijske programe

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru (UM FERI) je mednarodno prepoznavna izobraževalna, raziskovalna in znanstvena institucija na področju inženirstva – elektrotehnike, informatike, medijskih komunikacij, telekomunikacij, računalništva in mehatronike. Pridite na njihov informativni dan za magistrski in doktorski študij, ki bo potekal 10. maja ob 16. uri na UM FERI ter spoznajte možnosti za razvoj kariere, ki jih ponuja svet najsodobnejših tehničnih znanj, vizionarskega razvoja, mednarodne uveljavljenosti in praktičnih znanj.

Informativni dnevi za magistrski študij

Uspešno raziskovalno delo je temelj dobrega visokošolskega izobraževanja in na FERI se tega dobro zavedajo. Prenos znanstvenih spoznanj v pedagoški proces ter vključevanje študentov v razvojne in raziskovalne projekte sta zagotovilo, da se bodo diplomanti FERI na svoji poklicni poti uspešno spoprijeli z izzivi prihodnosti. Na informativnem dnevu bodo predstavili, zakaj je podiplomski študij na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru naslednji korak na vaši poti do uspešne kariere.

Ženska dela na računalniku
Foto: on Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru

Postanite konkurenčnejši z magisterijem na FERI

Magistrski študijski programi temeljijo na dodiplomskem študiju oz. so njegovo logično nadaljevanje. Omogočajo veliko izbirnih vsebin, ki študentom dajejo možnost, da se specializirajo za profil, ki ga želijo. Odkrijte sodobne magistrske študijske programe elektrotehnike, informatike, medijskih komunikacij, telekomunikacij, računalništva in mehatronike, s katerimi boste nadgradili in razvili svoje znanje ter postali konkurenčnejši na trgu dela.

Informativni dan za doktorski študij

Magistranti lahko študij nadaljujejo tudi na tretji, doktorski stopnji, katere namen je izobraziti strokovnjake s poglobljenim teoretičnim znanjem, s katerim bodo sposobni reševati tudi najzahtevnejše probleme. Poudarek je na individualnem raziskovalnem delu, kjer usposobljeni mentorji usmerjajo kandidata v znanstvene raziskave.

Avla fakultete
Foto: on Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru

Največja fakulteta v severovzhodni Sloveniji

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru (UM FERI) je mednarodno prepoznavna izobraževalna, raziskovalna in znanstvena institucija na področju inženirstva – elektrotehnike, informatike, medijskih komunikacij, mehatronike, računalništva in telekomunikacij. Sodobni prostori omogočajo interaktiven študijski proces, spoznavanje praktičnih procesov dela in osvajanje ključnih znanj. Fakulteta je z nekaj več kot 300 zaposlenimi, od tega več kot 200 raziskovalci, trenutno ena izmed največjih raziskovalnih organizacij v severovzhodni Sloveniji. Letno fakulteto obiskuje okrog 2200 študentov.

Več informacij je na voljo na spletni strani informativni.feri.um.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.