Majhno stanovanje? Rešitev je v pametni uporabi prostora!

Pisarniški regali

Študentska stanovanja in sobe so zloglasno majhna. Stanodajalci radi izkoristijo še tako majhen prostor, da ga oddajo študentom in hitro se lahko zgodi, da so tvoje stvari povsod po tleh in stlačene v omarah. Kam jih boš pa dal? Rešitev so regali, s katerimi lahko pregradiš prostor in pridobiš še kako potreben dodatni prostor za shranjevanje! 

Prekletstvo garsonjer 

V garsonjerah običajno živijo študenti ali mladi zaposleni, saj si kaj več ne morejo privoščiti. Te pa žal ne ponujajo veliko zasebnosti, saj v enem prostoru spiš, ješ in se učiš. Zakaj ne bi spalnega dela ogradil z regalom, na katerega lahko zložiš oblačila ali knjige? Ker nimajo stranic, ne zavzamejo toliko prostora kot omara. Na njih lahko spraviš ogromno stvari in jih uporabiš v dvojen namen – kot prostor za shranjevanje in pregrado. Odlična rešitev za garsonjero! 

Ženska stoji pred pisalniškim regalom

Majhne študentske sobe 

Imaš tudi ti majhno sobo, kjer ti primanjkuje prostora? Sodobni študentski domovi ponujajo apartmaje, kjer si deliš skupni prostor, a ti so pogosto slabo opremljeni. Zakaj ga ne bi opremil s klasičnim regalom, ki ne bo zavzel veliko prostora, obenem pa ti bo ponudil dodaten prostor za shranjevanje? Podobno rešitev lahko izkoristiš na hodnikih in na regale shraniš čevlje, ki še posebej pri ženskah lahko zavzamejo čisto preveč prostora. 

Opremi domačo pisarno 

Si že mlad zaposlen, ki dela večinoma od doma? Ali si na točki, ko prehajaš iz študija na trg dela, zaključuješ diplomo in iščeš službo? Domača pisarna je v trenutnih razmerah skorajda obvezna. In kot pri študiju, se tudi pri delu hitro naberejo stvari, ki jih moraš pospraviti, a hkrati do njih zlahka dostopati. Idealna rešitev so pisarniški regali, na katere lahko postaviš vse papirje in mape ter do njih preprosto dostopaš. 

Ženska hodi med regali v pisarni

Široka ponudba regalov 

V podjetju Prosigma d. o. o. imaš na voljo veliko različnih pisarniških in arhivskih regalov, zato boš brez težav našel takega, ki ti odgovarja. Pobrskaj po njihovi spletni ponudbi, izmeri, koliko prostora imaš na voljo in preuredi svojo sobo, stanovanje ali pisarno.  

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekPrednosti opustitve pitja alkohola
Naslednji članekKrvodajalske akcije v februarju 2022
logo ProSigma
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.