Mednarodni natečaj za najboljšo projektno nalogo Unija challenge 2022

Unija Challenge 2022
Foto: Unija challenge 2022

Si ustvarjalen/-a in imaš odlične ideje? Čakamo te na Unija Challenge 2022.

V Uniji Smart Accounting vedno iščemo kreativne rešitve, ki premikajo meje na področju računovodstva, svetovanja in informacijske tehnologije. Na strokovnih in tehničnih področjih smo naredili številne napredke ter vzpostavili nove standarde poslovanja. Prav zato želimo tudi mladim pomagati, da poleg formalne izobrazbe pridobijo veščine, ki jim bodo prišle prav v poslovnem svetu. Eden od teh načinov so tudi takšna tekmovanja.

Verjamemo, da lahko tvoje “out of the box” razmišljanje prinese sveže rešitve.

Kako se začne? Izbereš področje, ki ti najbolj leži, in temo predstaviš sam ali s svojo ekipo:

  • Vizija računovodstva 2052
  • Tržna raziskava za potencialnega investitorja
  • Cyber Security za mala podjetja

Kako se prijaviš? Preprosto – klikneš https://challenge.unija.com/sl, izpolniš obrazec in že si del te pozitivne zgodbe. In da bo zgodba še lepša in privlačnejša, imamo zate kul nagrade.

Unija challenge 2022
Foto: Unija challenge 2022

Tekmovanje Unija Challenge je sestavljeno iz dveh faz. V prvi fazi bodo udeleženci tekmovali znotraj svoje države. Deset najbolje ocenjenih del se bo uvrstilo v finale državnega tekmovanja in za prva tri mesta prejelo nagrade v vrednosti 400, 600 in 1.000 evrov.

Najboljši na državni ravni gre na regijsko tekmovanje, druga faza, ki bo 21. novembra 2022 v poslovni stavbi Unije v Sloveniji, kjer se bodo zmagovalci potegovali za nagrado 5.000 evrov.

Naj tvoj nekonvencionalen in neobremenjen pogled navzven zasije v vsej svoji luči in najde rešitve, ki so lahko odlično izhodišče za nova odkritja.

Kaj še čakaš? Prijavi se!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.