»Mini Woodstock« na najlepši lokaciji v Sloveniji!

Zasavje. Hrastnik. Bajerji. Travnik. Hrastničani in Zasavci dobro vedo o čem se govori. Ponavadi rečejo, da gredo »čez hrib«. Na prvi pogled nič kaj romantično. Vendar se je hrastniška mladina odločila, da vajeti »na hribu« vzamejo v svoje roke. In tako je nastal Hï Festival. Na idilični lokaciji se je letos 9. in 10. avgusta zbralo več kot 3000 obiskovalcev, kar je uvrstilo Hï Festival v sam vrh festivalskega dogajanja v Sloveniji!

Naveza Študentska organizacija Hrastnik – Mladinski Center Hrastnik – Klub B Trbovlje in New Vision Agency že drugo leto zapored na Ojstrem ponudila nekaj drugačnega. Hï Festival je živ dokaz, da zasavska mladina trdo dela, se povezuje v lokalnem okolju in poskuša razbiti stereotipe o razvoju regije. Pred manj kot letom in pol je bil Hï Festival le ideja v glavah posameznikov, sedaj pa je vlak, ki se ga ne da več ustaviti. Temu pričajo številni uspešni dogodki, ki so jih Hï Crew-jevci organizirali v preteklem letu.

Hï Frozen Castle

Je zimsko poglavje znamke Hï, ki je v decembrskem času za svoje Hïlanderje pripravila nepozabno doživetje z elektronsko glasbo, ter omogočila, da obiskovalce preplavi domišlija. Zmrznjena zima ni bila tako huda, saj so organizatorji izbrali vroče izvajalce in talente, ki so topili led ledenega gradu v dvorani v Hrastniku. Grajska vrata ledenega gradu so odprli DJ Litchi, Clay Clamens, Tea Vuckovic, Stanny Abram, Impulz in Maynamic.

Hï Freedom

Veselje, prijateljstvo, strast ter želja po širjenju obzorji jih je pripeljala v univerzitetno mesto Maribor, kjer so študente Univerze v Mariboru po uspešnih končanih izpitih nagradili z žurom na tematiko svobode v klubu ŠTUK. Hïlanderjem so zopet omogočili raziskovanje in doživetje elektronske glasbe kjer so lahko s svojimi plesnimi gibi svobodno plesali do jutra.

Utrinki z dogodka Hï Freedom Maribor
Hï Freedom Maribor

Hï Experience

Je serija mesečnih dogodkov v lokalnem klubu Mesečina. Vsak drugi vikend v mesecu so Hïlanderjedem ponudili edinstveno izkušnjo. Predstavili in ponudili so kvalitetno elektronsko glasbo velikih dvoran, novo produkcijo in odlično klubsko doživetje. Obiskovalci dogodkov pa so po Zasavju širili novice, da so to najboljše zabave v regiji.

Utrinek z dogodka Hï Experience
Hï Experience
Prejšnji članekPriznani fotografi izbrali najboljše fotografije narejene s telefoni Huawei
Naslednji članekNajslabši filmi po knjigah

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.