sobota, 19 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Novice partnerjev MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana je moderna institucija, ki podjetnim nudi izobraževanje, prepleteno z vsebinami in veščinami, na katerih bo temeljila industrija prihodnosti. Prednost študija sta medgeneracijski transfer znanja in individualni pristop.

Študij ob reševanju poslovnih problemov iz prakse

Študij poteka ob spoznavanju poslovnih problemov iz prakse in sodobnih načinov njihovega reševanja. Na takšen način dobijo študenti predvsem praktično znanje podjetniškega prava, managementa, vodenja in informacijsko-komunikacijske tehnologije za potrebe podjetništva. Študij je s prakso povezan preko ekskurzij in vabljenih predavateljev iz vrst uspešnih managerjev in podjetnikov, ki dobro razumejo potrebe sodobnega poslovnega okolja.

Izpostavili so uspešno partnerstvo s podjetjema BISNODE, ki se ukvarja s poslovno analitiko, in SAP (System Analysis and Program Development), ki je eno od vodilnih podjetij na področju poslovnih aplikacij. Študentje v okviru študija tako pridobijo certifikat o usposobljenosti za delo na programski opremi SAP in certifikata BISNODE za področje Managementa poslovnih tveganj in področje Managementa poslovne rasti za uporabo poslovne analitike v razvojne in marketinške namene.

Raziskovalno delo temelji na razvojnih projektih za poslovne partnerje in podjetja, v okviru katerih se rešujejo aktualna razvojna vprašanja podjetništva. Mednarodno sodelujejo z uspešnimi evropskimi univerzami in organizacijami preko projekta Erasmus+, ki predstavlja izmenjavo študentov s Portugalsko, Nizozemsko, Poljsko, Italijo in Ciprom ter mednarodne raziskave in gostujoča predavanja tujih strokovnjakov.

Magistrski program Management in poslovno pravo

Magistrski program uporabno združuje veščine managementa in poslovnega prava ter jih nadgrajuje z aktualnimi digitalnimi vsebinami in je namenjen predvsem tistim, ki se bodo srečevali s problemi vodenja in podjetništva, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju. Na ta program se tako vpisujejo poleg diplomantov poslovnih in pravnih ved tudi diplomanti tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških, športnih in drugih programov.

Edinstveni pogoji za edinstvene dosežke

Fakulteta temelji na individualnem odnosu s študentom in zagotavlja visoko stopnjo prilagajanja študija posameznikovim življenjskim okoliščinam. V partnerstvu z vodilnimi institucijami nudi certificirana izobraževanja tudi za tiste, ki že imajo pridobljeno visokošolsko izobrazbo, posebej pa oblikuje ponudbo specifičnih znanj za preskok v nastajajoče modele digitalnega poslovanja in s tem povezana pravna ter managerska znanja.

Študenti pridobijo predvsem praktično znanje poslovnega prava, managementa in vodenja ter druga uporabna znanja za potrebe podjetništva. Na ta način se ustvarjajo dobro usposobljeni poslovneži, poznavalci analitike in spletnega marketinga ter predvsem uspešni vodje. Cilji študijskega programa prve stopnje so usposobiti študente za različna področja dela nižjega in srednjega managementa v gospodarskih in drugih družbah. Diplomanti pa lahko opravljajo tudi dela »malega pravnika« v podjetjih, v odvetništvu ali notariatu.

Če ste po svoji naravi podjetni in vztrajni, si želite izzivov in se zavedate, da so investicije v znanje vseživljenjski proces, ki daje najvišje donose, je MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana prava izbira za vas!

Obiščite fakulteto MLC Ljubljana na glavnih informativnih dnevih in poiščite odgovore na vaša vprašanja – zakaj izbrati študij pri nas.

Glavni urednik

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,183FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

10 hribovskih nasvetov za začetnike

Karantena je marsikomu dala motivacijo za gibanje, še posebej priljubljena je postala hoja v hribe, kar je seveda super. Potrebno pa se je zavedati...

3 ideje za aktivno preživljanje jesenskih vikendov

Jesenski meseci so za marsikoga najlepši v letu - poletne vročine je konec, priljubljene izletniške točke se spraznijo, narava pa je v svojem menjavanju...

Kje je bil tvoj dom na Zemlji stotine milijonov let nazaj?

Z novim digitalnim zemljevidom ti paleontologi ponujajo nov pogled na tvoje rojstno mesto skozi stoletja in ti predstavijo dinozavre, ki so živeli na tvojem...

Dve seriji iz 90ih, ki sta vredni binge-watcha

Ob naslovu prispevka si zagotovo najprej pomislil na Friendse. Prijatelji so seveda globoko zaznamovali devetdeseta leta, vendar smo za prispevek raziskali še dve seriji,...