Modna hiša Ikona Ljubljana podarja to kodo za popust ob 10-letnici

Ikona Ljubljana

V konceptni hiši, ki združuje svet mode, parfumov in kozmetike pod eno streho, se odvija prav posebna zgodba. Čeprav bi se morda zdelo, da gre le za eno izmed mnogih trgovin, Ikona stremi k popolnoma novem konceptu, ki prinaša edinstveno izkušnjo prav vsakemu obiskovalcu. Gre za okolje, kjer se počutite dobrodošlo in popolnoma odmaknjeno od klasičnega koncepta prodajnih prostorov.

Ikona La Haine Inside Us Znamke v naši ponudbi nosijo izjemne zgodbe, ki presegajo pričakovanja, tako v modi kot v nišni parfumeriji. Že deseto leto predstavljamo modne smernice, nove ideje, neskončno kreativnost ter zabavo – vse to združeno v raznoliki ponudbi, kjer je kakovost neprekosljiva rdeča nit. Ne ponujamo le izdelkov, temveč doživetje, kjer se srečata prijetna atmosfera in odlična ponudba. Naša lokacija v starem delu Ljubljane, nasproti Mestne hiše, vas nežno očara s fasado iz 19. stoletja, ki krasno objema celotno stavbo. To pa ni edini čar – tudi notranjost je opremljena z elementi, ki so pod okriljem spomeniškega varstva, kar dodaja edinstven pečat našemu prostoru, ki je obogaten s produkti, ki odražajo Ikonino vizijo – razvoj drugačne ponudbe na slovenskem trgu v segmentu lepote, mode in gurmanskih dobrot. Vabljeni!

Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na www.ikonaljubljana.si. Koda PRIHRANI vam prinaša -10 % popust na kateregakoli izmed naših prodajnih programov. Popust izkoristite tako, da ob zaključku spletnega nakupa pred potrditvijo naročila vnesete kodo za popust v polje za kupon. Znesek popusta se odšteje od končnega zneska. Popusti se ne seštevajo, akcije se med seboj izključujejo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.