Morska volna Royal Robbins tudi letos v toplih puloverjih

RR

V svetu, kjer zavedanje o okoljskih vplivih predstavlja in njihovo reševanje novo realnost, blagovne znamke, kot je Royal Robbins, postavljajo nove standarde trajnosti. Njihova najnovejša kolekcija puloverjev za jesen 2023 predstavlja inovativno združevanje stila in okolju prijaznih materialov v čudovite, tople in trajnostne kose.

seawool2

Ambasadorka Royal Robbins, Irena Cerar, deli svoje navdušenje nad puloverji Westlands Fairisle Crew, ki so izdelani iz mešanice merino volne, plastenk in lupin ostrig. Navdušuje jo možnost zmanjševanja odpadkov na kopnem in v morju, ki so jo pri Royal Robbinsu ujeli v to kolekcijo. Pulover je narejen iz posebne mešanice merino volne in morske volne – ta pa je ustvarjena iz zavrženih plastenk in lupin gojenih ostrig. Izjemno zanimivo je dejstvo, da vsak pulover vsebuje v povprečju 10 recikliranih plastenk in eno lupino ostrig. To ni le moda, to je trajnostna filozofija v vsakem vlaknu.

Royal Robbins nadaljuje s svojim nenehnim iskanjem inovacij v trajnostnem oblikovanju, pri čemer širi uporabo SeaWool® v novi kolekciji ženskih puloverjev. Reciklirana polipreja SeaWool je rezultat predelanih lupin ostrig in plastenk, kar predstavlja pomemben korak k zmanjševanju odpadkov in ohranjanju morja ter kopnega. Ne gre le za trajnost, ampak tudi za udobje in funkcionalnost. Mešanica pletenine Seawool in merino volne v zagotavlja številne prednosti, med katerimi so odpornost na vonjave, izolacija in regulacija temperature. To pomeni, da ne gre le za modni izdelek, ampak za oblačilo, ki se prilagodi vašemu življenjskemu slogu in ga hkrati dopolnjuje.

Nova kolekcija SeaWool puloverjev združuje najboljše iz tradicionalnega stila na prostem z udobno, naravno in učinkovito tkanino. Klasični ovratnik z vzorci Fair Isle okoli vratu je ne samo eleganten, ampak tudi funkcionalen za zimske aktivnosti. Ti puloverji vas brez težav spremljajo v svežih dneh raziskovanja v prijetne noči v mestu.

Oblačila Royal Robbins najdete na policah prodajaln Annapurna in Emporiuma ter na royalrobbins.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.