Na festivalu Pivo in cvetje Laško bo plesno in ognjevito

Letošnji festival Pivo in cvetje Laško je edinstvena priložnost za vse disko plesalce, da zaplešejo v duhu izvirnega časa, ko je kraljevala disko glasba. Oder Laščan bo namreč od četrtka do vključno sobote ponudil obiskovalcem glasbo osemdesetih, za katero velik del glasbenih poznavalcev meni, da gre za zlato in najbolj kreativno obdobje glasbenega ustvarjanja, ki ga je še posebej zaznamoval razcvet disko glasbe. Vzdušje zlatih let bo s svojim glasbenim izborom pričaral legendarni DJ Pero, vsak večer pa bo na odru še poseben tematski show.

V četrtek bodo nastopile Single Ladies z glasbo Beyonce, v petek bo za beatlemanijo poskrbela skupina Help, v soboto pa bo skupina AbbaMia izvajala glasbo nepozabne švedske četverice.

Sodeluje lahko vsakdo, lepe nagrade dobrim, zmaga najboljšim

Tekmovanje za najboljšega disko plesalca je odprto za vse obiskovalce festivala Pivo in cvetje Laško. Čim več bo plesalcev, bolj bo vroče in zabavno. Žirija bo med njimi vsak večer izbrala pet najboljših, ki se bodo pomerili v velikem finalu. Za svoje plesno znanje in spretnost bodo deležni lepih nagrad, zmaga pa bo vsak večer, po odločitvi žirije, pripadla le najboljšemu. Organizatorji so zagotovili vabljive nagrade, ki jih podarja hotel Thermana, namenjene pa so sproščanju, uživanju in ugodju. Zato pogum za sodelovanje velja. Plesalci, množično vabljeni na pravi disko ples osemdesetih!

Sobotni vrhunec – Laška multimedijska simfonija

Sobotni večer na festivalu Pivo in cvetje Laško je vedno čaroben, saj predstavlja vrhunec festivalskega utripa. Ob dvaindvajsetih za dvajset minut po tradiciji utihne glasba vseh odrov, saj je ta čas rezerviran za Laško multimedijsko simfonijo. Gre za edinstveno multimedijsko predstavo ducata popolnoma usklajenih laserjev, svetlobe in glasbe. Združuje laserske projekcije in efekte ter impresivne svetlobne učinke. Letos vse skupaj ob glasbeni spremljavi skladateljskega mojstra elektronskih instrumentov in filmske glasbe Vangelisa. Dih jemajoče doživetje za pravo Laško festivalsko navdušenje in zaključni zanos. Preprosto, ekstaza.

Prejšnji članekPotovanje z avtodomom
Naslednji članekKontroverznost serije 13 razlogov zakaj

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.