Načrtuj. Zapiši. Uresniči. Z Mirable rokovniki.

Te skrbi, kako bodo tvoje študijske aktivnosti organizirane, pregledno zapisane in uspešno uresničene? Pozabi na svoje skrbi in dovoli, da jih zate uredi Mirable rokovnik. Rokovnik, ki razume tvoje želje.

Kdo je Mirable?

Mirable je ženska, žena, mama, učiteljica. Umetnica. Z veliko začetnico. Katja je oseba, ki si v življenju nenehno postavlja nove izzive in jih uspešno uresničuje. Zakaj? Ker cilje zmeraj, preden jih uresniči, zapiše. Z željo, da tudi ti dosežeš vse svoje cilje, je oblikovala Mirable rokovnik, ki te bo vsak dan podpiral in spremljal na tvoji poti do zastavljenega cilja.

Rokovnik od blizu, v ozadju kemični svinčniki

Z rokovnikom zmoreš vse

Katja je posebej zate zasnovala lep in eleganten študentski rokovnik. KONČNO, rokovnik, ki te, še preden ga odpreš, opomni, da ZMOREŠ vse! Je v priročni velikosti A5, da ga lahko s seboj vzameš povsod. Rokovnik pa ni lep le na zunaj, ampak tudi znotraj. Vsaka skrbno oblikovana stran ti bo v pomoč in navdih pri oblikovanju zapisov. Načrtuješ kratkoročno ali
dolgoročno? Z Mirable rokovnikom ZMORETA vse. Dnevnik vsebuje tedenske, mesečne in letne koledarje, finančnik za lažje krmarjenje skozi študijsko leto ter prostor za zapis vseh predmetov in obveznosti, ki te čakajo v študijskem letu, ter prostor za zapis kakšne spontane misli ali datuma študentske zabave.

Platnica rokovnika, v ozadju rastline

Le rokovnik stran od svojih ciljev

Organizirano študijsko leto je tisto, kar si želiš! Hitro skoči v Mirable spletno trgovinico, izberi svoj najljubši dizajn in z Mirable rokovnikom uspešno zakorakaj v novo študijsko leto.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.