Naj vam muhasti september nikar ne zbriše nasmeška z obraza

Po več kot prelepi prvi polovici septembra se začenjajo tisti nekoliko manj priljubljeni, deževni jesenski dnevi. Za nekaj časa se bomo morali odpovedati sproščujočim sprehodom v s soncem obsijani naravi, kolesarskim podvigom, osvajanju slovenskih hribov in gora in ostalim športnim aktivnostim na prostem. A to še nikakor ne pomeni, da v deževnih septembrskih dneh ne moremo uživati! Nasprotno – napočil je čas za čisto drugačna razvajanja. Za vas smo izbrali tri, ki vam bodo izrisala še zlasti široke nasmeške na obrazih.

Čofotanje po lužah

Dokler so temperature kljub deževnim kapljam še relativno visoke, predlagamo, da osvobodite otroka v sebi in ga vsem na očeh odpeljete naravnost v najbližjo in največjo lužo! Pozor – če imate doma tudi one prave otroke, jih nikar ne pozabite vzeti s seboj. In ko se enkrat obuti v lične gumijaste škorenjce znajdete v luži, si dajte duška. Čofotajte, kolikor vam duša da! Ja, ni ga čez vragolije iz otroštva!

Večer aerobike v stilu 80-ih

S tem boste ubili kar dve muhi na en mah. Prvič, poskrbeli boste za zdrav duh v zdravem telesu, tako na fizični, kot tudi na psihični ravni (saj veste, smeh je pol zdravja in tale večer obeta obilico smeha), hkrati pa boste deževen septembrski večer preživeli v družbi prijateljev. Bo pa tale dogodek od vas zahteval nekaj priprav: najti morate popolni video posnetek aerobične vadbe (namig: You Tube je poln zabavnih filmčkov vadbe aerobike v slogu 80-ih let), priporočljivo pa je seveda tudi poskrbeti za ustrezen oblačilni slog – roza, rumene, živo zelene in modre ter fluorescenčne barve vam ne uidejo, prav tako ne svetleče in oprijete pajkice ter najdrznejši naglavni trakovi. Večer smeha je zagotovljen!

Odkrijte Picassa v sebi

Priznajte – že celo večnost razmišljate o tem, da bi ono belo steno predrugačili, pravzaprav kar lastnoročno poslikali. Pa si nekako še niste drznili. No, deževni jesenski dnevi so kakor nalašč za to! Izberite si slikarski slog in tehniko, opremite se z barvami, nataknite stara oblačila, ki jih boste v prihodnje lahko pogrešali, izberite pravo glasbo, zagrabite čopiče in začnite ustvarjati! Za inspiracijo in v spomin na vroče poletne dni pa si lahko zraven privoščite še kozarec svežega, iskrivega in elegantnega vina živahno rožnate barve Rose iz vinske kleti Zlati grič. Življenje je lepo, ne glede na vreme!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.