Najboljša investicija je investicija v svoje znanje

Ob današnjem hitrem tempu življenja je pri izbiri študija najpomembnejše vprašanje, kje dobiti strokovno in uporabno znanje, ki ga lahko takoj apliciraš. Kateri študijski programi obljubljajo izobrazbo za poklice prihodnosti? Kje se lahko opremiš z znanjem za uspeh ter pridobiš kompetence in veščine, s katerimi postaneš nepogrešljiv kader in odličen vodja?

V Sloveniji imamo učeči se srečo, saj imamo na voljo številna kakovostna izobraževanja, a treba je znati izbrati pravega zase. GEA College, ki je v slovenskem izobraževalnem prostoru prisoten že več kot 30 let, svoje poslanstvo vidi v izobraževanju bodočih poslovnežev, podjetnikov in voditeljev, ki bodo dejavno in uspešno (so)oblikovali prihodnost slovenskega gospodarstva. Se že vidiš med njimi? Gre za v prihodnost usmerjen izobraževalni center, zavezan kakovosti študija, sodelovanju z okoljem, internacionalizaciji in trajnostnemu razvoju, ki ga vključuje v pedagoške in raziskovalne programe ter v sodelovanja s trajnostno naravnanimi podjetji.

Največje konkurenčne prednosti GEA College Fakultete za podjetništvo so podajanje praktičnih znanj, oseben odnos učiteljev in širjenje podjetniške miselnosti med mladimi.

GEA College že leta sledi svoji obljubi študentom tako, da ponuja ogromno dela na realnih »case studyjih« in veliko sodelovanja s podjetji ter to tudi udejanja. Na omenjeni fakulteti so ustvarili pogoje, kjer se lahko študenti bolj povežejo, kjer se spodbujata timsko delo in interaktivno iskanje podjetniških idej. S praktično naravnanimi študijskimi programi ter povezovanjem z gospodarstveniki in podjetniki neprestano gradijo most med akademskim in gospodarskim svetom. S tem študentom omogočijo lažji prehod iz študijskih klopi na karierno pot, hkrati pa podjetjem in organizacijam zagotovijo tkanje vezi z mladimi generacijami, ki bodo prevzele vajeti.

»To je praktično usmerjen faks. Profesorji so ljudje iz prakse. Nekdo, ki uči podjetništvo, se s tem tudi ukvarja. Točno ve, kakšen je proces,« je o študiju na GEA College Fakulteti za podjetništvo dejal študent Filip Uranc.

Moški stoji z roko prislonjeno k bradi

Profesorji na GEA College so namreč uspešni posamezniki, ki to, kar predavajo, tudi živijo.

Kot butična poslovna šola skozi praktično naravnan študij na dodiplomskih in podiplomskih programih ter MBA programu širi podjetniško miselnost in spodbuja inovativnost, drznost, drugačnost, podjetnost in prepoznavnost ter omogoča povezovanje z vplivnimi posamezniki.

Študenti so navdušeni tudi nad možnostmi za tujino, saj Mednarodna pisarna GEA College v sklopu Erasmus+ mobilnosti ponuja študijske izmenjave, prakse in pripravništva v številnih evropskih državah.

»Septembra 2017 sem se preselil in odpravil na izmenjavo v Amsterdam. Nisem vedel, kaj lahko pričakujem in v kaj točno se spuščam. Rezultat pa je zelo dober, saj ostajam na Nizozemskem,« je svojo dragoceno izkušnjo opravljanja prakse v tujini po programu Erasmus+ opisal študent GEA College Timotej Letonja.

Skupina študentov

»Praksa me je naučila garanja, potrpežljivosti in me je postavila na realna tla. Delal sem namreč skoraj vsak dan in praksa ni bila plačana. A vse se je na nek način povrnilo. Zelo sem zadovoljen, da sem se odločil za Nizozemsko in da sem opravljal svojo Erasmus+ prakso v podjetju New Generation model Management v Amsterdamu, ki je ena boljših modnih agencij tam, saj sem videl, kako tukaj ljudje radi delajo ter kako spoštujejo in cenijo sodelavce. Hvaležen sem, da sem dobil tako odlično življenjsko priložnost, ki me je veliko naučila. Verjamem, da sta mi trdo delo in vložen trud omogočila, da sem napredoval do določene razvojne točke v življenju veliko hitreje,« je še dodal.

Dodatne stike pa študenti lahko navezujejo še v Kariernem centru, Inkubatorju in dodatnih podjetniških delavnicah.

Inkubator GEA College tako predstavlja še dodatno podporno podjetniško okolje, ki posameznikom, mladim podjetjem ali startupom prek tematskih dogodkov, dejavnosti informiranja in mentoriranja pomaga zagnati podjetje in/ali pospešiti njihovo rast. S svojimi aktivnostmi mentorji promovirajo podjetniško kulturo med dijaki, študenti, mladimi diplomanti, pedagoškimi delavci in raziskovalci.

Česa si poleg znanja najbolj želiš med študijem? Dostopnost predavateljev za dodatno razlago in pomoč? Gradnje kariere že med samim študijem? Pridobivanje uporabnega znanja ob optimalnem izkoristku svojega časa ter pravo ravnovesje med zasebnim življenjem, študijem in kariero? Vabljen/-a na informativni dan 11. in 12. februarja 2022, kjer izveš vse, kar potrebuješ za pravo odločitev, v katero smer investirati svoj čas za študij.

Pridi na informativni dan 11. in 12. februarja 2022https://bit.ly/3K3WOyD, kjer izveš vse, kar potrebuješ za pravo odločitev, v katero smer investirati svoj čas za študij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.