Najem tiskalnika: Poraba in cena

Office worker print paper on multifunction laser printer. Copy, print, scan, and fax machine in office. Modern print technology.  Photocopy machine. Document and paper work. Professional scanner.
Foto: Fahroni iz iStock

Najem tiskalnika je nekaj, kar pozna manj ljudi, kar je velika škoda, saj gre za fantastično idejo in ponudbo. Tiskalnik je naprava, ki jo potrebujejo mnogi, vsi pa nimajo finančnih sredstev, da bi si kupili povsem novo. Prav tako je veliko bolj okolju prijazno deljenje tiskalnika in da ga uporablja več oseb hkrati. Katere prednosti prinaša najem tiskalnika in zakaj je o tem še kako vredno razmisliti?

Najem tiskalnika brez sporočanja stanja

Prednosti naprav so vsakomur všeč, še posebej, če gre za pisarniško napravo. Si vedel, da je možno tiskalnik najeti tudi v sklopu najema tiskalnika brez sporočanja stanja? Gre za plačevanja po porabi, saj tiskalnik podjetju sam sporoča stanje barv. Tako lahko enostavno preskočiš naporno preverjanje stanja naročanja in barv. Za vse to poskrbi podjetje Secop, kjer je možno napravo najeti na več načinov. A o tem nekaj več kasneje, zdaj smo pri prednostih najema tiskalnika.

Najem tiskalnika brez plačevanja vnaprej

Fantastično, kajne? Poraba, ki smo jo omenili v preteklem odstavku, se plačuje za nazaj in ne v naprej. Plačaš točno toliko, kolikor porabiš in nič več. Odlično. Ne glede na to, ali se odločiš za najem tiskalnika z barvo ali za najem tiskalnika s črnili, bo vedno poraba glavni dejavnik plačila. Seveda pa nista to edini prednosti najema naprave, ki je visoko kakovostna in zanesljiva. Potrebno je omeniti tudi nekaj preostalih prednosti.

Prednosti najema tiskalnika

  • najem tiskalnika brez plačevanja vnaprej
  • najem tiskalnika brez sporočanja stanja (barve ti pripelje kar podjetje samo)
  • v ceno je vključeno popravila stroja in njegovo vzdrževanje
  • možen je brezplačen preizkus tiskalnika
Businessman analyzing investment charts and business plan with printer. Accounting,Business People Planning Strategy Analysis Office Concept,vintage color
Foto: Asawin_Klabma iz iStock

Primeri najema tiskalnika v praksi

Za lažjo predstavo imamo na voljo tri primere najema tiskalnika. Gre za najeme za malo pisarno (1-5 uporabnikov), srednjo pisarno (5-10 uporabnikov) in veliko pisarno (več kot 10 uporabnikov).

Cena najema tiskalnika za malo pisarno oziroma manjše delovno okolje je 20 € na mesec brez DDV. Napravo bo uporabljalo do 5 oseb, tiskalniki pa natisnejo do 500 strani na mesec ali 25 na dan.

Cena najema tiskalnika za srednjo pisarno oziroma skupinsko delovno okolje je 30 € na mesec brez DDV. Napravo bo uporabljalo do 10 oseb, tiskalniki pa natisnejo do 3000 strani na mesec ali 100 na dan.

Cena najema tiskalnika za veliko pisarno oziroma večje delovno okolje je 50 € na mesec brez DDV. Napravo bo uporabljalo več kot 10 oseb, tiskalniki pa natisnejo več kot 3 tisoč dokumentov na dan.

Two business ladies talking near the copier during a coffee break in the hallway of the big corporation
Foto: RossHelen iz iStock

Najem tiskalnika je le pritisk stran

Secop, d. o. o. omogoča najem tiskalnika brez plačevanja vnaprej in po porabi. Ceno najema prilagodijo po pogovoru s strankami in njenimi željami. In četudi govorimo »le« o tiskalniku, lahko napravo uporabljaš tudi za skeniranje, faksiranje in kopiranje. Tako. Izvedel si vse prednosti najema tiskalnika, preostane ti le še skok na spletno stran Secop, d. o. o. in natisnil boš lahko več kot 3 tisoč dokumentov.

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKako alkohol povzroči izgubo spomina?
Naslednji članekDarilo za kolesarja: Najboljša božična darila za kolesarje
logo Secop

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.