Nakup katerih zimskih čevljev se zares izplača?

ara gore-tex

Z zimskimi razprodajami v polnem razmahu je sedaj pravi čas, da se podamo v lov za popolno zimsko obutvijo. Ko sestavljamo seznam želja, ne pozabimo, da je nakupovanje na razprodajah priložnost za strateške nakupe, predvsem pa za obogatitev garderobe s funkcionalnimi, a hkrati modnimi kosi. Zimska oblačila in obutev morajo poleg privlačnega videza nuditi nuditi še veliko več, zato je izbira ključnega pomena. Nikar ne kupite nečesa izključno zato, ker je cenovno ugodno. Premislite, kaj potrebujete in še bolje, kaj boste nedvomno potrebovali tudi prihodnje leto.

Popusti in sezonske ponudbe so dobra priložnost za premišljen nakup dražjih in kakovostnih kosov, ki bodo z vami več sezon. Če načrtujete nakup zimskih čevljev, gležnjarjev ali celo škornjev, priporočamo, da se odpravite v fizično trgovino, saj je za udobje in dobro prileganje nogi ključno, da čevelj pred nakupom preizkusite. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj nasvetov, z nakupom katerih čevljev na razprodajah ne morete zgrešiti.

Večna klasika elegance

Črni gležnjarji in škornji predstavljajo klasičen, osnoven in nujen kos v vsaki omari. Njihova vsestranskost omogoča kombiniranje z različnimi stili oblačenja, kar jih uvršča med najbolj priljubljene modele. Ara Shoes ponuja širok izbor elegantnih in športnih modelov s tehnologijo HighSoft, ki poskrbi za brezkompromisno udobje. Podplati iz poliuretana, direktno brizgani na zgornji del obutve, zagotavljajo trden oprijem tudi na spolzkih površinah, zato vam ni treba skrbeti, da boste v hladnih jutrih lovili ravnotežje na poti v službo.

Gležnjarji z Gore-Tex membrano

Gore-Tex membrana je postala nepogrešljiva za toplo in suho obutev. Njena sposobnost odvajanja vlage iz čevlja in hkratno preprečevanje vdora vlage od zunaj je ključna v zimskih razmerah. Čevlji z Gore-Tex membrano so praktični skozi vse leto, zlasti za ljubitelje narave, starše ali vse, ki cenijo udobje. Gležnjarji z dodatno tehnologijo HighSoft so odlična naložba, ki bo vaša stopala ohranjala suha in topla vrsto let. Vsekakor pa je membrana že davno prerasla modele okornih gojzarjev – danes lahko izbirate med atraktivnimi modeli, ki jih boste z lahkoto kombinirale celo k oblekam in krilom. Za lepoto pač ni več treba trpeti!

Visoke ali nizke superge za prihajajočo pomlad

Če se že ozirate proti toplejšim mesecem, potem vas verjetno že vleče k policam z visokimi in nizkimi supergami. Nevtralne barve, kot so črna, bež, rjava in olivno zelena, nikoli ne izgubijo svoje modne vrednosti. Te superge so odličen dodatek k zimskim stajlingom in bodo poskrbele za moden in udoben korak tudi v prihajajočih toplejših mesecih.

Za resnično udobno, kvalitetno in modno obutev pa vabljeni na prodajna mesta ara Shop, kjer vas čaka izjemna ponudba obutve po privlačnih cenah. Ara Shoes najdete na prodajnih mestih ara Shop Ljubljana in Maribor, Maximarket, Mass, Pami in prodajalnah Kopitarna.

Ne pozabite spremljati tudi Facebook strani Ara Shoes Slovenija, kjer boste prvi izvedeli o najnovejših trendih in ekskluzivnih ponudbah. Z glavo na razprodaje – z ara Shoes bo vaš korak udoben in moden.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.