Napihljive blazine za počitek, užitek in nepozabne spomine

CLOSE UP: Trendy inflatable toys float around the empty pool on a sunny day as all social gatherings are cancelled until further notice due to coronavirus outbreak. Empty pool after a cancelled party.
Foto: helivideo iz iStock

Le nekaj reči je tako pristnih, kot dejstvo, da si pravi car, če imaš najboljšo napihljivo blazino na morju ali ob bazenu. Ne glede na to, ali gre za otroke ali odrasle otroke, vsi si želimo imeti najboljšo in najlepšo napihljivo blazino. Seveda pa niso namenjene le zabavi in vodnim užitkom, saj lahko izbiraš tudi med tistimi, ki so namenjene za spanje in počitek. Torej, kako izbereš vsako?

Izbira napihljive blazine, ki je namenjena predvsem spanju

Izbira najboljše napihljive blazine vključuje upoštevanje več dejavnikov, da zagotoviš, da ustreza tvojim posebnim potrebam in željam. Tukaj je nekaj vprašanj, ki ti bodo preko odgovorov pomagala sprejeti informirano odločitev:

  • Kaj je namen blazine?
  • Kako se blazina napihne?
  • Kako velika naj bo blazina?
  • Kako trpežen je material?
  • Ali je napihljiva blazina udobna?
  • Koliko časa se jo napihuje in pospravlja?
  • Kako se jo pospravi?
  • Koliko tehta blazina?
  • Ima blazina kakšne posebne lastnosti?
Enojna napihljiva blazina
Enojna napihljiva blazina

Ne pozabi, da je najboljša napihljiva blazina subjektivna in odvisna od vaših osebnih potreb in preferenc. Kar je lahko popolno za eno osebo, morda ni primerno za drugo. Če upoštevaš te dejavnike, lahko sprejmeš premišljeno odločitev, ki je v skladu s tvojimi zahtevami. Pri tem pa ti lahko pomagamo z nekaj nasveti

Poišči dovolj veliko napihljivo blazino iz trpežnega materiala in z dobrimi ocenami uporabnikov. Za napihovanje naj ima vključeno ročno ali nožno tlačilko, saj boš drugače izpustil dušo. V kolikor imaš rajši nekoliko več občutka lastne postelje izberi dvojno napihljivo blazino, še posebej pa jo izberi, če bosta na njej spala dva. Prav tako poskrbi, da pospravljena blazina ne tehta veliko in zavzame malo prostora. Pri tem ti bodo v pomoč napihljive blazine v Big Bangu, ki zadostuje vsem zahtevam.

Napihljive blazine za užitke ob vodi

Pri tej skupini napihljivih blazin je izbira nekoliko drugačna, saj ponavadi na njih ne spiš – počivaš pač. Glavni so seveda trendi in ti nakazujejo, da je najboljša napihljiva blazina tista z največ barvami in z najbolj prikupno obliko. Nekatere od trendovkih napihljivih blazin so: lama, mavrični polž, samorog, flamingo, školjka, pokovka, ananas, hamburger in hot dog.

Ne pozabi na napihljive blazine, ki imajo poseben namen. Tako je lahko odlična izbira napihljiv vodni stol, ki ti bo omogočal prijetno sedenje v vodi, česar drugi pač ne bodo obvladali.

Napihljiva blazina otok samorog
Napihljiva blazina otok samorog

Eden od največjih hitov poletja pa je seveda napihljiva blazina otok, ki je popolna za zasebno zabavo s prijatelji ali druženje z družino. Veliki sedeži zagotavljajo udobje, zato se bo lahko vsak popolnoma sprostil. Priročna držala za kozarce omogočajo, da se sprostite in uživate brez skrbi, da bi prevrnili pijačo.

Ta blazina ima tudi vgrajeno hladilno skrinjo, ki jo lahko enostavno napolnite z ledom ter vašimi najljubšimi pijačami. Zaradi varnosti ima blazina sedem trpežnih ročajev.

Bodi trendi, izberi prave napihljive blazine

Le kako bi se počutili, če ne bi ponudili tudi rešitve, ki ti bo pomagala najti najboljšo blazino zate? Precej zanič. Niti približno pa se tako ne boš počutil ti, saj boš imel pri sebi kakovostne in nadvse prisrčne napihljive blazine za spanje ali užitek. Na spletni strani Big Bang in v poslovalnicah Big Bang širom Slovenije boš našel širok nabor napihljivih blazin, ki bodo zadostile vsem tvojim željam in zahtevam.

eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajboljše aplikacije za izboljšanje produktivnosti
Naslednji članekRok Zalokar o nepogrešljivih kosih Fjällräven oblačil za pozno-poletni izlet v gore
eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.