Naredite popolne objave na družbenih omrežjih s telefoni serije Huawei P50

Manekenka pozira pred kamero

Digitalni svet se razvija hitreje kot karkoli doslej, družbena omrežja, kot so TikTok, Instagram in Facebook, pa so prevzela svet in vsak dan štejejo več uporabnikov. So tudi med najbolj priljubljenimi aplikacijami, ki jih uporabniki uporabljajo za povezovanje in izmenjavo različnih oblik vsebin. Priljubljeni profili na družbenih omrežjih z daleč največ sledilci običajno gostijo najbolj zanimive in kakovostne selfi fotografije in video posnetke. Da bi tudi sami dosegli podoben uspeh, morate najprej imeti kakovostno napravo z vrhunsko kamero. Takšno, kot sta telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket.

Vemo, da so pametni telefoni serije Huawei P že od nekdaj znani po vsestranski in zmogljivi mobilni fotografiji, od česar niti malo ne odstopata najnovejša predstavnika. Na obeh sta tudi trgovina AppGallery in iskalnik Petal (Petal Search), ki vam pomagata, da hitro najdete in namestite aplikacije za najbolj priljubljena družbena omrežja. Zdaj se morate le še naučiti, kako najbolje izkoristiti fotografske zmogljivosti Huaweievih telefonov in začeti ustvarjati popolne objave!

Naj vam uspe najboljša fotografija

Selfiji so med najbolj pogosto objavljenimi fotografijami na družbenih omrežjih. Da boste videti odlično, ni dovolj, da uporabite vse ustvarjalne trike, ki jih poznate, ravno tako je pomembna vrhunska kamera. Pametna telefona serije Huawei P50 sta opremljena s tehnologijo obdelave fotografij Huawei XD Optics, ki zagotavlja popolno jasnost in obilico podrobnosti. To še ni vse. Ni pomembno, kaj bi radi poudarili, morda ličenje ali kakšen modni detajl, barve na posnetku bodo natančno takšne, kot so v naravi.

Roka drži telefon in slika skodelico kave

Če želite, da selfi uspe, nikakor ne zanemarite svetlobnih pogojev. Običajno svetloba povzroča veliko preglavic, ko iščemo primerno lokacijo. Sploh proti večeru ali v prostorih z neprimerno umetno ali naravno osvetlitvijo. Ta pa ne povzroča večjih težav telefonoma serije Huawei P50, kajti tipalo prednje kamere zajame 40 % odstotkov več svetlobe kot tipala tekmecev. Selfi fotografije so zato naravne in preprosto lepše.

Običajno najboljši selfiji nastanejo, ko ste spontani, čeprav včasih potrebujete oziroma je prav, da si za nastavitve vzamete več časa. Tedaj pomaga, če je telefon majhen in ga imate zlahka vedno v dosegu rok. Ni boljšega od zložljive zasnove P50 Pocket. Poleg velikega preklopnega zaslona ima na hrbtišču še manjšega okroglega, ki med drugim služi takrat, ko selfi želite posneti z zadnjim fotografskim sklopom in izkoristiti njegovo fotografsko vsestranskost. Zanimiva možnost, ki je nimajo običajni pametni telefoni, zato se jo splača izkoristiti kot del lastnega ustvarjalnega procesa.

Pritegnite pozornost sledilcev

Poleg selfijev so video posnetki naslednje priljubljene vsebine na družbenih omrežjih. Snemanje vrhunskih in hkrati zanimivih video vsebin zahteva veliko truda in veščin, toda pri tem vam bodo izredno v pomoč vrhunske zmogljivosti pametnih telefonov Huawei P50 Pro in P50 Pocket. Nudita namreč vrsto učinkov in filtrov ter celo orodje Petal Clip, s katerim boste video posnetke uredili kar na njunem zaslonu.

Črnobela fotografija ženske

Med drugim boste cenili funkcijo neprekinjenega snemanja s sprednjo in zadnjo kamero, ki omogoča nemoteno preklapljanje pogleda iz ene na drugo in nazaj v neprekinjenem posnetku. Zahvaljujoč funkciji dvojnega pogleda (Dual View) lahko celo snemate video sočasno iz obeh perspektiv, da ujamete reakcijo na dogajanje pred seboj. Ali posnamete travnik z bližnjim posnetkom skupine psov med igro. Ne glede ali se lotite dolgih ali kratkih posnetkov, funkcija dvojnega pogleda poenostavi postopek produkcije, odpravi zapleteno montiranje in vam prihrani obilico časa.

V primerjavi s tradicionalnimi fotoaparati in video kamerami so pametni telefoni veliko bolj prilagodljivi in prenosljivi. Zahvaljujoč izredno lahki zasnovi lahko z njimi posnamete fotografijo ali video posnetek iz različnih zornih kotov. Medtem ko so zasnovani, da vam omogočijo polno uživanje v življenju in da postanejo vaša žepna oprema, s katero boste na družbenih omrežjih delili izkušnje in pomembne življenjske trenutke.

Ko boste tako iskali navdih za vašo naslednjo fotografijo na družbenih omrežjih, vam bo prav prišla tudi nova spremljevalka, pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro. Ta je na voljo v dveh različicah, iz titana in keramike, prinaša pa ogromno uporabnih funkcij. Blesti namreč na športnem področju, saj vključuje ogromno različnih vadb in športnih načinov z merjenjem rezultatov, beleženje telesnih znakov, kot sta srčni utrip in nivo kisika v krvi, pohvali pa se lahko tudi z dolgotrajno baterijo.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.