Ne spreglejte darila ob nakupu prenosnika MateBook 14s

Ne zamudite posebne ponudbe od nakupu vrhunskega prenosnega računalnika Huawei MateBook 14s. Za darilo namreč prejmete nahrbtnik in brezžično miško. Ponudba je na voljo pri izbranih partnerjih in velja do razprodaje zalog.

Kovinsko ohišje s pravokotnimi robovi skriva zaslon FullView z ločljivostjo 2,5K in produktivnosti prijaznim razmerjem stranic 3 : 2, kar nudi izjemno vizualno izkušnjo. Vsestranske zmogljivosti zagotavlja Intelov procesor i5 11. generacije, medtem ko za kakovost zvoka skrbi tehnologija Huawei Sound v kombinaciji s kar štirimi zvočniki. Svojevrsten užitek uporabe nudi tipkovnica, saj imajo tipke hod globok 1,5 mm. Posebno poglavje pa prestavljajo funkcija sodelovanja med napravami, zaradi katerih je MateBook 14s popolno orodje za vsakodnevna opravila.

Z ozkimi robovi okoli zaslona prenosnik nudi visoko 90-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem za poglobljeno izkušnjo gledanja. Razmerje stranic 3 : 2 istočasno poskrbi za prikaz več vsebine po navpičnici, kar vpliva na višjo produktivnost dela. Zaslon sposoben prikazati 1,07 milijarde živih barv, pa prav tako podpira 100-odstotkov barvnega razpona sRGB. Učinkovitost uporabe nadgrajuje 10-točkovna podpora občutljivosti na dotik. Zaslon prenosnika MateBook 14s podpira do 90-herčno osveževanje za bolj gladek prikaz slike. Poleg tega s certifikatoma TÜV Rheinland jamči za dvojno zaščito oči, saj učinkovito s strojno opremo filtrira modro svetlobo in preprečuje utripanje slike. Prenosnik je ravno tako opremljen s svetlobnim tipalom, s katerim pametno prilagaja svetilnost zaslona svetlobnim razmeram v okolici.

Poleg vsestranskih zmogljivosti, prenosnik Huawei MateBook 14s nudi dolgo avtonomijo delovanja zaradi baterije s kapaciteto 60 Wh. Po zaslugi 90-vatnega napajalnika pa lahko deluje do 3 ure, po vsega 15-minutnem polnjenju. Napajalnik podpira Huaweievo tehnologijo hitrega polnjenja SuperCharge in je primeren še za polnjenje pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Praktično to pomeni, da greste lahko na pot z enim samim polnilcem.

Ob nakupu prenosnega računalnika Huawei MateBook 14s prvi kupci dobijo nahrbtnik in miško. Nahrbtnik je eleganten in prilagojen za prenosnik, medtem ko se ravno tako elegantna miška s prenosnikom brezžično poveže prek vmesnika Bluetooth. Posebna ponudba z darilom ob nakupu je na voljo pri izbranih partnerjih in velja do razprodaje zalog. Priporočena maloprodajna cena Huawei MateBook 14s je 1.299 EUR.

Nove naprave Huawei

V Sloveniji se je sicer začela prodajati tudi nova serija pametnih ur Huawei Watch GT 3, ki prihaja v dveh različicah – 46 mm in 42 mm – odlikujejo pa jo napredne športne in zdravstvene funkcije. Huaweiev ekosistem pa dopolnjujeta še nova pametna telefona Huawei nova 9 in Huawei nova 8i ter velik ukrivljen monitor Huawei MateView GT, ki ga odlikujejo sodoben videz, nesporna kakovost, najnovejše tehnologije in zanesljivost.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.