Ne zamudi nove dobe zabave!

Telemach predstavlja novi EON video klub
EON Video klub nudi tudi možnost prenosa vsebin za ogled brez povezave.

Televizijske vsebine danes spremljamo vedno bolj nelinerano, kar velja še posebej za mlajše generacije. Tudi slednje so imeli v mislih pri Telemachu, ko so se lotili nadgradnje EON Video kluba, največje knjižnice pretočnih vsebin v Sloveniji. Ta zdaj zagotavlja še bolj intuitivno, posamezniku prilagojeno uporabo ter še lažji dostop do vrhunskih vsebin kjerkoli in kadarkoli.

Novi EON Video klub je veliko bolj prilagojen novemu načinu spremljanja nelinearne televizije in se s svojo funkcionalnostjo približuje tudi mlajšim generacijam. Popolnoma prenovljen vmesnik vsebuje učinkovitejši iskalnik in prilagojena priporočila prek napredne inteligence.

Telemach predstavlja novi EON video klub
Telemach predstavlja novi EON Video klub Foto: on telemach

Izkušnja, ki jo prinaša, ne zaostaja niti za svetovno znanimi platformami pretočnih vsebin. Posodobitev zagotavlja uporabniku prijazno uporabniško izkušnjo z brezhibno navigacijo ter enostavnim dostopom do vrhunskih vsebin. Prenovljeni EON Video klub uporabnikom po novem omogoča tudi prenos vsebine na njihove mobilne naprave. Z možnostjo ogleda brez povezave lahko uživajo v svojih najljubših oddajah in filmih kadarkoli in kjerkoli, tudi brez internetne povezave. Vse to je na voljo vsem naročnikom paketov EON.

Že tako bogat in raznolik nabor vsebin v EON Video klubu po novem šteje več kot 29.000 filmov, serij, risank in dokumentarnih filmov. Z izbiro, ki zadovolji tudi najzahtevnejše okuse, imajo tako uporabniki raziskovanje sveta zabave na dosegu roke!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.