Nikon se bo na Kranj Foto Fest predstavil s predavanji, fotosprehodom z Arnejem Hodaličem in možnostjo testiranja najnovejše fotoopreme

V okviru letošnjega Kranj Foto Fest, ki bo potekal med 24. avgustom in 25. septembrom, se bo s predavanji, testiranjem in izposojo fotografske opreme predstavil tudi Nikon. Kranj Foto Fest predstavlja različne perspektive mladih in uveljavljenih fotografov ter vizualnih umetnikov z vsega sveta. Letos bo fotografija osvetlila pogled na tematike, kot so: Dom. Prostor. Selitev. Migracije. Na poti. Integracija. Domovina.

Nikon bo v okviru Festa pripravil več dogodkov. Arne Hodalič bo na prvem predavanju v četrtek, 25. avgusta 2022, z naslovom Kako pripraviti in oblikovati vizualno zgodbo skušal osvetliti najpomembnejše napake in težave, na katere naletijo fotografi, ki želijo sestaviti čim boljšo klasično reportažno zgodbo, na drugem predavanju v ponedeljek, 29. avgusta 2022, z naslovom Življenje Sahravijev v Zahodni Sahari pa bo skupaj s Katjo Bidovec predstavil to slabo poznano deželo na zahodu Afrike, kjer je življenje obstalo med vojno in mirom.

Zavedamo se, da je lahko nakup fotografske opreme, ki nam je kar najbolj pisana na kožo, precej stresen. Prav zato vam bo v soboto, 27. avgusta 2022, tehnični predstavnik Nikona Andrej Korenč v okviru predstavitve z naslovom Fotografiranje v 2022: prednosti brezzrcalnega ustvarjanja skušal razbiti mite in hkrati potrditi dejstva o fotografskem ustvarjanju s fotografskimi aparati različnih vrst, da bi posamezniku pomagal do prave odločitve pri izbiri in uporabi fotoaparata.

Nikon v okviru Festa organizira v soboto, 27. avgusta 2022, še Fotosprehod z Arnejem Hodaličem, ki je zasnovan kot prikaz praktične uporabe različne fotografske opreme pri raznovrstnem fotografiranju. Fotografsko opremo si lahko za čas fotosprehoda tudi izposodite na Nikon foto točki. Število mest na fotosprehodu je omejeno, zato so obvezne prijave.

Vas zanima več? Obiščite spletno stran Nikon @ KranjFotoFest 2022, kjer boste izvedeli več o tem, kdaj in kje bodo potekale posamezne Nikon aktivnosti na Kranj Foto Festivalu in se na Fotosprehod lahko tudi prijavili.

gotoevent.si/nikon-kranjfotofest-2022

kranjfotofest.org

info@ecetera.si | 01 600 10 10

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Prejšnji članekZnanstveniki identificirali novo fosilno žuželko
Naslednji članekŠtudent priporoča: najlepše slikanice založbe Morfem
info@ecetera.si | 01 600 10 10

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.