Nova mobilna igra MetroLand samo v trgovini AppGallery

Podjetje Kiloo, soustvarjalec in založnik izjemno priljubljene mobilne igre Subway Surfers, je v trgovini z aplikacijami AppGalley ekskluzivno predstavil razburljivo arkadno igro MetroLand.

Na voljo v trgovini AppGallery od 3. februarja, igra MetroLand izziva igralce, da postanejo neustrašni in energični mladi raziskovalci, ki med neskončnim tekom razbijajo prepreke, se izmikajo in celo uporabljajo tehnike priljubljene urbane športne discipline parkur, da bi ubežali zlobnim stražarjem korporacije MegaCorp. V razvoj je podjetje Kiloo s sedežem na Danskem vložilo bogate izkušnje na tem področju, igra pa je zasnovana tako, da jo lahko igrate le nekaj minut ali več nekaj ur s tempom, ki vam najbolj odgovarja.

Kot namiguje že ime igre MetroLand, je dogajanje postavljeno v mestno okolje in vključuje sedem področij, ki jih odklepate, ko napredujete in postajate vse boljši. Njen cilj je ponazoriti živahno, sodobno življenje v mestih s poudarkom na zagonu, hitrosti in občutku vznemirjenosti.

Kiloo z novo igro ne posnema le drugih priljubljenih iger tega žanra, med katerimi je tudi nekaj njegovih lastnih, ampak dvigne MetroLand na višji raven z novimi oblikovalskimi trendi, izpopolnjenim igranjem in dodajanjem meta elementov, ki so privlačni različnim tipom uporabnikov.

Izvršni direktor podjetja Kiloo Jacob Møller je predstavitev nove igre pospremil z besedami: »Znanje, pridobljeno z razvojem t. i. neskončnih tekaških iger, smo strnili v pogled na popolnega priložnostnega tekača. V igri se boste takoj počutili domače, saj se znajdete v poznanem in privlačnem okolju. Toda v njej je polno presenetljivih zasukov in inovacij, ki bodo presenetile vse, ki ste dovolj pogumni, da odpotujete v MetroLand in se pridružite mladim med njihovim igrivim uporom proti MegaCorpu.«

Nova igra je usmerjenja na širok krog igralcev. Da ne bi izgubili zanimanja, boste deležni pogostih tematsko obarvanih posodobitev, na primer ob noči čarovnic, in na tedenske izzive. Poleg tega lahko svoj lik pošljete na misije, da se razvija in postaja vse boljši.

»Igre so daljše ali krajše, lažje ali težje, futuristične ali bližje resničnosti. Toda na koncu je raven zabave tista, ki loči dobro od slabe. In to je ključno merilo za urednike trgovine AppGallery, ko za naše uporabnike izbirajo najboljše igre. Zaradi takšnega pristopa smo izredno veseli, da lahko vsem uporabnikom naprav s sistemom Android ponudimo osupljivo igro izpod rok razvijalcev podjetja Kiloo, ki žanr iger neskončnega teka dviga na novo raven,« je dejal dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services.

Kot uradna platforma za distribucijo mobilnih aplikacij, je trgovina AppGallery vnaprej naložena na vseh pametnih telefonih Huawei. Poleg tega je na voljo za prenos in namestitev na vse naprave s sistemom Android drugih ponudnikov neposredno iz uradne spletne strani. Kdor se odloči zanjo, se bo pridružil skupnosti milijonov aktivnih igralcev in dobil možnost izkoristiti ekskluzivne ponudbe.

V preteklem letu se je trgovina AppGallery trdno zasidrala kot tretja največja na svetu s 580 milijoni mesečno aktivnih uporabnikov (10-odstotna medletna rast). V njej najdete več kot 187 tisoč aplikacij z integriranimi mobilnimi storitvami HMS. Medletna rast teh je zunaj Kitajske bila lani kar 56-odstotna.

Še posebej vrhunsko igralno izkušnjo igra MetroLand nudi na seriji telefonov P50, ki jo sestavljata Huawei P50 Pro in P50 Pocket in ju je Huawei nedavno predstavil v Sloveniji. Telefona se tako pridružujeta širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej sta tu telefona srednjega cenovnega razreda Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, tema pa sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT ter prihajajoče slušalke FreeBuds Lipstick, ki so tudi odličen modni dodatek.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.