Oblikuj posebno in edinstveno fotoknjigo poletja

Odprta CEWE fotoknjiga s kodo za popust

Shrani nepozabne poletne spomine na najbolj unikaten način v CEWE FOTOKNJIGI!

Poletje … Čas, ko si lahko oddahneš in uživaš v toplih dneh. Si pretekle mesece nazdravljal na piknikih, žural na poletnih žurkah, raziskoval svet s prijatelji ali skakal v vodo na morju ali bližnjem jezeru? Študentska poletja so, kljub morebitnim izpitom in obveznostim, najbolj uživaška in ena lepših v našem življenju. Kakorkoli si ga letos izkoristil, spomini na pretekle mesece ti bodo še dolgo uspeli priklicati nasmeh na obraz, zato poskrbi, da jih skrbno shraniš.

Predstavili ti bomo nekaj trikov, s katerimi lahko ustvariš svojo poletno CEWE FOTOKNJIGO tako, da bo prav tako posebna in unikatna, kakor je poseben in unikaten vsak ujet poletni trenutek.

1. Uporabi kliparte, maske in okvirje

Če si kreativne narave, se poigraj s kliparti, maskami ali okvirji in s tem svoje poletje prikaži na izviren način. Fotoprogram CEWE Fotosvet ponuja številne sličice, simbole in elemente oblikovanja za različne priložnosti, tako da boš zagotovo našel tiste, ki bodo fantastično obogatili tvoje poletne fotografije in jih tako naredili še bolj edinstvene. Klipartom lahko poljubno spreminjaš barve in tako poskrbiš za popolno barvno usklajenost vsake strani tvoje fotoknjige.

Odprta CEWE fotoknjiga s slikami iz potovanj

Na spodnji sliki lahko vidiš fantastičen primer oblikovanja časovnice potovanja – vse to z uporabo različnih klipartov, mask in okvirjev. Z le nekaj časa in ustvarjalne domišljije jih lahko prepleteš tudi ti in tako ustvariš kul in popolnoma oseben izgled CEWE FOTOKNJIGE. Poigraš se lahko s položaji, barvo in velikostjo elementov in tako poskrbiš, da bo tvoja poletna fotoknjiga zares unikatna.

CEWE aplikacija

2. Dodaj zemljevid svojih poletnih destinacij

Fotoprogram CEWE Fotosvet ti omogoča, da v svojo CEWE FOTOKNJIGO poletja vneseš zemljevid poletnih destinacij. Mesta lahko označiš z zastavico ali drugimi oznakami, lahko pa prikažeš tudi celo prepotovano pot. Zemljevid lahko uporabiš kot zanimiv in pregleden uvod v tvojo poletno fotoknjigo. Z uporabo zemljevida nikoli ne pozabiš, kje se je zgodil kateri poletni trenutek.

Odprta CEWE fotoknjiga s slikami iz potovanj mladega para

3. Uporabi okrasne premaze

Za ljubitelje elegantnega sloga, so okrasni premazi prava izbira. Okrasi besedila ali motive s srebrnim, zlatim, rose-zlatim ali premazom z učinkom laka v poljubni barvi. V fotoprogramu CEWE Fotosvet preprosto izbereš svoje besedilo ali enega izmed številnih oblikovalskih elementov, kot so kliparti, maske in okvirji, ter jih oplemenitiš z enim izmed naštetih premazov.

Tri CEWE fotoknjige ena na drugi

4. Vstavi videje v svojo fotoknjigo

Ja, prav si prebral. V svojo CEWE FOTOKNJIGO lahko poleg fotografij vstaviš tudi video! To je mogoče s pomočjo QR kode, ki se samodejno ustvari skupaj z indeksom fotografij, ko povlečeš video na delovno površino v fotoknjigo. V indeksu fotografij lahko izbereš poljubno prikazno fotografijo videa, QR kodo pa je mogoče prebrati s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Roka drži telefon, na katerem se vidi videoposnetek, v ozadju je prenosnik na mizi

5. Novost, za katero smo letos prejeli prestižno nagrado – personaliziran ovitek za CEWE FOTOKNJIGO

Zdaj lahko ljubitelji fotografij uživate v še bolj privlačni embalaži za svojo CEWE FOTOKNJIGO in jo shranite v visokokakovostnem kartonskem ovitku po meri. Personaliziran ovitek ob tem da ščiti in polepša notranjost, ponuja tudi prostor za zelo osebne najljubše fotografije in všečen dizajn. Pri oblikovanju ovitka imaš nešteto različnih možnosti: lahko ga oblikuješ enako kot naslovnico fotoknjige ali izbereš drugo poljubno fotografijo, ki si jo, ali pa tudi ne, vključil v notranjost fotoknjige, z osebnimi posvetili ali celo s kliparti.

Ženska v roki drži potovalno fotoknjigo

Velika septembrska akcija na vse CEWE FOTOKNJIGE

Spomini na študentska poletja bodo zagotovo ostali eni tvojih najljubših za celo življenje. CEWE FOTOKNJIGA je popolno mesto, kamor jih lahko shraniš, jih podoživiš in deliš s svojimi prijatelji v vsakem trenutku.

Vse do 2. oktobra lahko izkoristiš našo septembrsko akcijo, kjer ob naročilu katerekoli fotoknjige s 50 stranmi,  plačaš samo 26 strani – v zadnjem koraku naročila vnesi kodo za popust “CWFOTOKNJIGA2022” in poskrbi, da nikoli ne pozabiš enkratnih doživetij tega poletja!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.