Oblikuj svoj unikaten fotokoledar 2022

Oblikuj personaliziran CEWE fotokoledar – pomagal ti bo pri boljši organizaciji, popestril tvoje stanovanje ali študentsko sobo in ti polepšal vsak dan, saj boš na straneh koledarja lahko občudoval/a svoje fotografije vsak dan!

Ne veš kakšen koledar naročiti?
Predstavili ti bomo našo široko paleto koledarjev, razlike med papirji, razkrili pa ti bomo tudi uporabne možnosti za organiziranje aktivnosti in obveznosti.

» Izkoristi posebno ugodnost do konca novembra – vpiši kodo CEWEKOLEDAR in naroči katerikoli CEWE FOTOKOLEDAR v vrednosti nad 20 evrov, kar 4 evre ugodneje!

Fotokoledar kot stenska dekoracija

Če si želiš fotokoledar, ki bo navdušil vse, ki bodo obiskali tvoje stanovanje ali sobo, potem izberi enega izmed naših stenskih koledarjev, vstavi čudovite pokrajinske fotografije in koledar bo kaj hitro postal prava umetniška in osupljiva stenska dekoracija!

Koledar na steni

Naši stenski koledarji so spiralno vezani in so na voljo v pokončnem ali ležečem formatu, v velikostih A2, A3, A4 in A5.

Na voljo sta tudi dve velikosti kvadratnih stenskih koledarjevXXL (45 x 45 cm) in kvadraten stenski koledar (30,5 cm x 30,5 cm).

Koledar na steniNamizni koledar

Bodi organiziran/a v stilu in vnesi kanček osebnosti na svojo delovno mizo z enim izmed naših namiznih koledarjev, ki so na voljo tako v ležečem panoramskem kot v pokončnem kvadratnem formatu. Vedno boš imel/a dober vpogled na vse pomembne obveznosti in aktivnosti, spomini na koledarju pa bodo poskrbeli, da se vsak dan malo nasmehneš in si polepšaš dan.

Namizni koledar

Fotokoledarji za lažjo organizacijo – planerji

Personaliziran fotokoledar je odličen način, da se organiziraš doma, na faksu ali na delovnem mestu. Pri številnih obveznostih se kaj hitro zgodi, da na katero izmed njih tudi pozabimo. Oblikuj družinski CEWE planer ali pa z novim planerjem za zapisovanje vseh aktivnosti in obveznosti preseneti svoje cimre ali sodelavce v pisarni.

Planer na kuhinjski steni

Letni planer se prilega v vsak dom ali pisarno, saj je to popoln način, da imaš pred seboj celo leto pomembnih datumov, počitnic in praznikov, združenih na enem mestu! Zate imamo široko paleto oblikovalskih predlog, ki jih lahko uporabiš pri oblikovanju in prilagodiš svojim željam. Na voljo v velikosti A3.

Fotokoledar

Fotokoledar kot darilo

Če želiš oblikovati personalizirani koledar za svoje najdražje, potem se tega loti premišljeno. Naši koledarji so iz več razlogov čudovito darilo – oblikuješ jih lahko s številnimi oblikovalskimi predlogami, poleg kakovostnega tiska pa ponujajo še veliko več – saj je to prav posebno darilo, ki tvoje najdražje kar celo leto razveseljuje s spomini.

Namig: Za še popolnejši izgled darila izberi še našo čudovito darilno embalažo. Na sredini je majhno okence, kamor lahko zapišeš ime obdarjenca ali osebno sporočilo.

Koledar na steni nad omarico

Vrste papirja

Če se odločiš za izdelavo enega izmed naših personaliziranih koledarjev, potem te med procesom naročanja čaka tudi izbira ene od naših štirih visokokakovostnih vrst papirja. Vsak ima svoje lastnosti in prednosti, zato je pomembno, da ga izbereš najboljšega, glede na svoje želje in potrebe.

Različni papirji v vrsti

  1. Digitalni tisk mat: Mat papir bo tvoj koledar popestril z mat delnim leskom in z visokokakovostnim digitalnim tiskom, na papirju z gramaturo 250 g/m².
  2. Digitalni tisk premium mat: za svež in umetniški pridih – primerna izbira papirja za črno-bele fotografije. Z visokokakovostnim digitalnim tiskom na 260 g/m² papir je to tudi najboljša možnost, če želiš na svoj stenski koledar še kaj dopisati, saj ta izbira dopušča pisanje, brez da bi se pisalo razmazalo! Kot nalašč za stenske koledarje, ki so stenski okras in planer obenem in super izbira za ljubitelje umetniških koledarjev.
  3. Digitalni tisk sijaj: papir z visokim sijajem bo tvoj koledar še dodatno popestril z živahnimi barvami, z visokokakovostnim digitalnim tiskom na papirju gramature 250 g/m². UV sijajni premaz papirju doprinese razkošno debelino, ki fotografijam doda globino in kontrast – kot nalašč za barvito jesensko, poletno ali pokrajinsko fotografiranje.
  4. Fotopapir sijaj: izjemna in elegantna izbira papirja, z visokokakovostnim tiskom na fotopapir gramature 230 g/m² bo tvojim fotografijam dodala poseben pečat, tako na otip kot tudi na izgled. Odlična izbira za dekorativni stenski koledar za katerega želiš, da resnično izstopa.

Izbira poljubnega začetnega meseca koledarja

Ko oblikuješ CEWE fotokoledar, le-ta ni omejen na koledarsko leto od januarja do decembra – začetni mesec koledarja izbereš po želji, tako da ga lahko prilagodiš tudi šolskemu letu. V svoj koledar lahko vključiš tudi vse praznike, naša programska oprema pa je opremljena tudi z možnostjo »Moji vnosi« – v koledar lahko kadarkoli dodaš svoj vnos za določen datum, kot je rojstni dan in drugo; le-ti bodo shranjeni in vedno na voljo za vse koledarje, ki jih boš oblikoval/a tudi v prihodnosti.

Stenski koledar

Kje naročiti svoj fotokoledar?

CEWE fotokoledar lahko naročiš v le nekaj klikih preko spleta na cewe.si, preko fotoprograma CEWE Fotosvet ali preko aplikacije (na voljo za Androide in iPhone).

» Prenesi brezplačen fotoprogram CEWE Fotosvet.

» Prenesi aplikacijo CEWE Fotosvet za svoj telefon tukaj: AndroidiPhone.

Deli z nami na našem Instagram ali Facebook profilu vse svoje čudovite CEWE fotokoledarje, ki jih boš oblikoval/a, tako da nas označiš @ceweslovenija.

Namig: fotokoledar je lahko tudi čudovito darilo ob prihajajočih praznikih.

Želimo ti veliko zabave pri oblikovanju!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.