Oktobra bo zasijal Festival Zlati boben

International festival of creativity Golden Drum, 9.-10. oktober 2023, Grand Hotel Bernardin
Foto: on Slovenska oglaševalska zbornica

Dragi ljubitelji kreativnosti,

Ste pripravljeni na izjemno potovanje skozi svet kreativnosti, inovacij in mreženja? Festival Zlati boben je že skoraj tu, zato vas vabimo, da se nam pridružite v sončnem Portorožu.

Na festivalu boste lahko prisluhnili vizionarjem, ki prihajajo iz svetovno znanih podjetij kot so Netflix, Heineken in Mastercard, ter strokovnjakom iz vodilnih oglaševalskih in medijskih agencij. Poglobili se bodo v tematike pripovedovanja zgod, umetne inteligence, novih tehnologij, sodobne kreativnosti in trajnosti.

Zlati boben pa ni namenjen le učenju, ampak tudi  ustvarjanju nepozabnih spominov. Festivalsko dogajanje bo 9. oktobra zato odprl nepozabni »Warming up Party«, ki ga podpira Radio Capris, v News Café Bernardin v Portorožu, vzdušje pa bodo pomagale pričarati še kulinarične dobrote iz Slovenije, Madžarske, Makedonije in Srbije.

Vrhunec festivala bo večerna podelitev nagrad, ki jo podpira Mastercard, dogajanje pa bomo zaključili na »Golden Star Party«, kjer bomo ob ritmih HitRadia Center Caffe Teatru Piran proslavili letošnje zmagovalce.  

Za študente imamo prav posebno ponudbo: Young Drummer Pass, ki mladim do 30 let omogoča, da za samo 45 € + DDV doživijo celotno festivalsko dogajanje v Portorožu.

Registracija: https://engine.goldendrum.com/

Pridružite se nam, da skupaj ustvarimo nepozabne spomine.

Se vidimo na festivalu!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekHuawei predstavil novo uro Watch GT 4: Popolna kombinacija sloga in tehnologije
Naslednji članekNova ponudba Akademije VŽU na Fakulteti za dizajn v letu 2023/2024
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.