Oreščki in suho sadje za uspešen študij

Bimed oreščki in suho sadje

Študenti se ne prehranjujemo ravno najbolj zdravo. Natrpane urnike si pogosto krajšamo z nezdravimi prigrizki, ki le še dodajo k slabemu življenjskemu slogu. Kaj, če bi to vse skupaj obrnili na glavo? Začnimo jesti zdravo. Kako, se sprašuješ? Prvi korak so prigrizki, ki naj jih od danes naprej predstavljajo oreščki in suho sadje.

Zakaj je pametno jesti suho sadje?

Suho sadje je polno hranilnih snovi. Prednjačijo vlaknine, vitamini in minerali, ki jih je tudi 30 % več kot v svežem sadju. Prav tako je suho sadje polno naravnega sladkorja in kalorij, kar je odlično za študentsko življenje. Pogosto namreč pozabimo na glavne obroke, in ker bi si drugače telo polnili s kavo in prigrizki, je različno suho sadje super izbira in rešitev. Katero suho sadje priporočamo? Vedno klasične so rozine, še kako vredno pa je poskusiti  kandiran ingver in sušene brusnice. Veš kaj, vse je vredno poskusiti.

Bimed

Oreščki so odličen in zdrav prigrizek

Si vedel, da dieta, ki vsebuje oreščke pozitivno vpliva na tvoje srce? To je nekaj, kar vsekakor potrebuješ, predvsem v času izpitnega obdobja. Tam ti bo prav prišla visoka raven potrpežljivosti, natančnosti in organiziranosti. Z uživanjem raznolikih hranilnih snovi lahko pripomoremo k izboljšanju pretoka krvi in zmanjšamo možnost žilnih obolenj. Korak bližje temu so prav oreščki (orehi, lešniki, mandeljni, indijski oreščki, makadamija, pistacija …).  Verjetno se strinjaš, da so oreščki super – pa še okusni so!

Bimed

Zdravo življenje in uspešen študij

Da boš lahko zaživel zdravo in uspešno osvojil vse zadane cilje, ti bodo pomagali oreščki in suho sadje. Če se še vedno sprašuješ, kje lahko dobiš najbolj širok izbor zdravih prigrizkov, naj ti razkrijemo skrivnost. Vse to najdeš na spletni strani trgovine Bimed d. o. o.. Našel boš vse, kar ti srce poželi, od eksotičnega sadja do klasičnih in slastnih oreščkov. Ne posezi po nezdravih prigrizkih, ampak si privošči košček zdravega življenja.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKam bodo šli naši davki v letu 2023?
Naslednji članekStrašna napaka zdravniške ordinacije
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.