Overjam Festival 2023 – Najbolj varna festivalska izkušnja, letos z izjemnim programom na 6 odrih!

Overjam seznam nastopajočih s slikami
Foto: on Overjam d. o. o.

OverJam, je več kot samo festival – je 360º doživetje!

Doživetje se začne že ob prihodu v Tolmin: narava, ki obdaja pravljično prizorišče, vas bo pustila brez besed. Veličastna drevesa in reka s svojimi pritoki kristalno čiste vode bodo poskrbeli, da boste občutili edinstveno vzdušje tega kraja.

Letos ponujamo šest odrov in izjemno zasedbo svetovnih zvezd, ki obljubljajo nepozabno doživetje za vse ljubitelje glasbe. Na našem glavnem Maver odru se bodo predstavili vrhunski glasbeniki, kot so DUBIOZA KOLEKTIV, STEEL PULSE, ANTHONY B, L’ENTOURLOOP, SEUN KUTI, LILA IKE in številni drugi. Poleg tega pa ne smete zamuditi tudi izjemnega programa na drugih odrih, kot so Dub, Dancehall in Jammin’, ki prinašajo izjemne glasbene zvrsti in energijo.

Program se prične že ob 9. uri zjutraj, ko se lahko udeležite jutranje joge in drugih aktivnosti, ki bodo vam in vašemu telesu dali potreben naboj energije. Kasneje pa lahko uživate v popoldanskih dogodkih, ki se odvijajo na plaži ali na drugih odrih. Sodelujte pri različnih delavnicah, udeležite se OJ University pogovorov, oglejte si film v OJ Cinema kinu, pojdite po nakupih na tržnico ali pa se sprostite na plaži ob plesni glasbi. Ves čas bo igral tudi OJ Radio in tako boste vedno obveščeni o aktualnih novicah festivala. Večerne in nočne prireditve, se bodo odvijale na dveh notranjih plesiščih, ki delujeta do zgodnjih jutranjih ur. Skratka zabava in počitnice, vsak dan, od jutra do večera, s tisočerimi kotički za oddih in sprostitev.

Množica ljudi pred odrom, na katerem nastopajo glasbeniki
Foto: Marko Plečko on Overjam d. o. o.

Letos se bo na festivalu odvilo tudi nekaj novosti, med drugim prvič v zgodovini prirejamo Dancehall Camp, plesni tabor z dvema svetovno priznanima učiteljema z Jamajke, Zidanom Xqlusiv in Global Bobom. Za plesni tabor je mogoče kupiti posebno vstopnico, ki pa vključuje tudi vse ugodnosti festivalske karte. Prav tako bomo letos na festivalu prvič postavili tudi oder za mlade reggae izvajalce, ki bodo tekmovali za nastop na glavnem odru v naslednji ediciji.

Dancehall vstopnice: https://overjam.meetme.pro/package/view?id=12

Kljub temu, da smo znani po tem, da na festivalu dovoljujemo tudi uporabo konoplje, se vse promovira v okviru varnih in dovoljenih priporočil. Na temo uporabe konoplje se bodo odvijale tudi pogovorne mize in delavnice, ki bodo odprle razpravo o tej temi.

Overjam Festival ni zgolj festival reggae glasbe, temveč ponuja širok spekter glasbenih zvrsti, delavnic, kulturnih in kulinaričnih dogodkov, ki jih morate doživeti, da jih lahko resnično razumete. Na festivalu boste lahko uživali v pristnih kulinaričnih dobrotah, ki jih pripravljajo lokalni in tuji kuharski mojstri, hkrati pa boste lahko odkrivali tudi kulturno bogastvo Tolmina in njegove okolice.

Množica poslušalcev na koncertu
Foto: Marko Plečko on Overjam d. o. o.

Na festival je mogoče priti z avtom, avtobusom ali shuttlom, prav tako omogočamo posebno ponudbo s prevozom za fane Dubioze kolektiv: Dubioza Kolektiv ob Soči + PREVOZ 17-08-2023, vstopnice: https://overjam.meetme.pro/package/view?id=11.

Na festivalu omogočamo tudi izposojo šotora: https://overjam.meetme.pro/shop

Overjam Festival v Tolminu že leta dokazuje, da je mogoče ustvariti festivalsko vzdušje brez pretirane uporabe drog in alkohola. Že od samega začetka nam je namreč izredno pomembno, da mladi (in tudi vsi ostali) naše festivalsko doživetje povezujejo s pozitivno energijo in varnostjo.

Vabimo vas, da se nam pridružite in se prepričate sami. Več o festivalski izkušnji pa lahko preberete na: https://overjamfestival.com/sl/izkusnje/ ali nam sledite na FB, IG in TIK TOK-u.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.