Pametna ura Huawei Watch GT 2e na voljo v Sloveniji

Najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2e, ki je bila predstavljana skupaj z najnovejšimi pametnimi telefoni družine Huawei P40, je od danes na voljo tudi v Sloveniji.

Pametna ura Huawei Watch GT 2e je namenjena zaljubljenim v športne aktivnosti, ki jim je ljubša sodobnejša namesto tradicionalne oblike modela Huawei Watch GT 2. Funkcijsko pa v ničemer ne zaostaja, saj je zasnovana, da v vaše življenje prinese zavedanje o pomenu zdravega življenjskega sloga, podprtega z znanstvenimi dognanji. Podpira natančno spremljanje srčnega utripa ter opozori v primeru, da zazna neredni ritem. Poleg tega spremlja raven kisika v krvi (SpO2), kakovost spanja in raven stresa, baterija pa še vedno zdrži do dva tedna.

Minimalistično enovito ohišje

Namesto da bi sledili tradicionalnim oblikovnim smernicam, ki zapovedujejo, da je pašček ure vizualno ločen od ohišja, ta na videz objema številčnico, zato ima ura veliko bolj osvežujoč videz. Zaslon AMOLED s premerom 1,39 palca (3,5 cm) zagotavlja odlično čitljivost in razločno sliko tudi na prostem pod močnimi sončnimi žarki. Huawei Watch GT 2e bo na voljo v barvi zelene mete, rdeče lave in grafitno črne.

Podpora za kar 100 športov

Na voljo je 15 profesionalnih športnih načinov. Med njimi je osem dejavnosti na prostem (tek, hoja, gorsko plezanje, pohodništvo, tek na smučeh, kolesarjenje, plavanje v odprtih vodah in triatlon) in sedem v prostorih (hoja, tek, kolesarjenje, plavanje, vadba na eliptičnem stroju, prosta vadba in veslanje). V teh ura ohranja popoln nadzor, saj lahko beleži tja do 190 podatkov in z njimi zagotovi učinkovito vadbe. Poleg tega pa je sposobna samodejno zaznati 6 različnih športnih dejavnosti, podpira pa tudi 85 prilagojenih načinov sledenja. Medtem, ko se ukvarjate s priljubljeno dejavnostjo, ura beleži glavne podatke, kot so trajanje vabe, porabljene kalorije, intervale srčnega utripa, napredek vadbe, čas okrevanja in še veliko več.

Popolna zdravstvena izkušnja

Na osnovi visoko zmogljivega tipala srčnega utripa ter Huaweievih tehnologij TruSeen 3.5, TruRelax in TruSleep 2.0, pametna ura Huawei Watch GT 2e omogoča spremljanje utripa, stopnje stresa in kakovosti spanja v realnem času in na način, da v celoti razumete svoje zdravstveno stanje. Kadar je srčni utrip prenizek ali previsok, vas bo ura o tem opomnila. Sposobna pa je tudi izmeriti raven kisika v krvi (SpO2). Hitreje od ene minute lahko na preprost način pridobite podatek, ki še iz enega zornega kota oceni telesno pripravljenost.

Pametna ura Huawei Watch GT 2e, ki je na voljo po priporočeni ceni 199 evrov, je izvrstna spremljevalka pametnim telefonom Huawei P40, Huawei P40 Pro in Huawei P40 lite, ki so prav tako že na voljo na slovenskem trgu. Poleg zmogljivih procesorjev ter poudarka na fotografski odličnosti jih odlikuje tudi tržnica AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.