Pametne nosljive naprave Huawei za vsak žep

Huawei Watch GT 3 Pro

Pametne nosljive naprave so postale priljubljen pripomoček mnogih uporabnikov, ki si z njimi pomagajo pri bolj zdravem in aktivnem življenjskem slogu. Spremljanje spanja, dihanja, srčnega utripa in vseh drugih zdravstvenih metrik ob hkratnem spodbujanju razvoja zdravih navad ali vadbe marsikateremu uporabniku pomaga, da si vzame vsaj malo časa zase v vsakdanjem napornem tempu. Pametne ure in zapestnice so poleg vseh koristi za zdravje in telesno pripravljenost tudi poslovni pomočniki, ki dostojno nadomeščajo osnovne funkcije telefona, ko nismo v njegovi bližini, pa tudi elegantni in impresivni modni dodatki z naprednimi multimedijskimi funkcijami.

Ker ima vsak uporabnik svoje osebne potrebe in funkcije, ki so mu pomembne, se razlikujejo tudi njegove nakupovalne preference. Huawei kot ena vodilnih tehnoloških blagovnih znamk je prepoznavna po svojih inovacijah in naprednih izdelkih prav v segmentu nosljivih naprav. Ponudba pametnih ur in zapestnic te blagovne znamke ponuja različne rešitve. Eleganten in prepoznaven minimalističen dizajn, visokokakovostni materiali izdelave in bogata izbira funkcij, ki jih lahko dodatno povežemo z računalniki, kot je MateBook D 16, tablico MatePad 10.4, telefoni, kot je Huawei nova Y70, ali katerakoli iOS in Android naprava, naredijo te naprave res pametne pomočnike na zapestju.

V nadaljevanju vam predstavljamo seznam odličnih Huaweievih nosljivih pametnih naprav za vse potrebe uporabnikov in za vsak proračun.

Band 7 – Fantastične funkcije in velika moč v majhnem paketu

Če ravnokar kupujete svojo prvo pametno nosljivo napravo zase ali za družinskega člana, je Band 7 odlična izbira. Band 7 je Huaweieva najtanjša pametna zapestnica doslej in je opremljena z velikim zaslonom ter naprednimi funkcijami za sledenje zdravja. Debelina ohišja je le 9,99 mm, medtem ko naprava tehta le 16 gramov, zato je izjemno praktična za prenašanje v službo ali na trening, prav tako vam ne bo v napoto, ko boste spali.

Band 7 podpira spremljanje količine kisika v krvi, meri srčni utrip, bdi nad stopnjo stresa, beleži menstrualni cikel in kakovost spanja. Poleg celodnevnega spremljanja zdravja je ena od osnovnih funkcij pametne zapestnice analiza podatkov o vadbi. Band 7 je opremljen z algoritmom Huawei TruSport, ki spremlja uporabnikovo zmogljivost med in po vadbi, naprava pa omogoča skupno 96 različnih načinov vadbe, vključno s tekom, kolesarjenjem, plavanjem in ​​rolanjem. Njena baterija zdrži do 14 dni, Band 7 pa poleg že omenjenih funkcij spremljanja zdravja in športne aktivnosti podpira tudi predvajanje glasbe, hitre odgovore, vremensko napoved, budilko, štoparico, svetilko, glasovnega pomočnika in številne druge funkcije.

Huawei Band 7 je na voljo v barvah rožnati, zeleni in črni barvi, priporočena maloprodajna cena naprave pa je 59 €.

Watch Fit 2 – baterija, k zdrži 10 dni

S svojim 1,74-palčnim zaobljenim pravokotnim zaslonom in dvema vgrajenima zvočnikoma, Watch Fit 2 svojim uporabnikom olajša Bluetooth klice ali pregledovanje sporočil in e-pošte, ne da bi morali uporabiti pametni telefon. Fitnes animacije in zvočna navodila za vadbo so bila v primerjavi s prejšnjo generacijo izboljšana, medtem ko številne zdravstvene možnosti zvesto spremljajo vse uporabniške parametre – od srčnega utripa do kisika v krvi in ​​spanja.

Dvopasovni in petpodročni satelitski sistem GNSS je odličen dodatka za tekače, saj poveča natančnost spremljanja poti gibanja. Funkcija Sports Field natančneje spremlja kilometrino in tempo, medtem ko nova funkcija uvoza in izvoza poti (Route Import and Export) uporabnikom omogoča uvoz svoje tekaške poti v pametno uro prek aplikacije Zdravje. Uporabniki lahko tudi delijo svoje poti s prijatelji in jih povabijo, da se jim pridružijo, kar naredi tek še bolj tekmovalen in zabaven.

Huawei Watch Fit 2 je opremljen s številnimi pametnimi funkcijami, posebej zasnovanimi za pomoč uporabnikom pri vadbi kadarkoli in kjerkoli. To vključuje 97 načinov vadbe, od teka in kolesarjenja do treninga z utežmi, plesa, iger z žogo, zimskih športov in več. Vgrajen je tudi animirani fitnes trener za 7 izbranih modulov, ki ponuja preprosta zvočna navodila in predstavitve, vključno z ogrevanjem in ohlajanjem, kar uporabnikom olajša prilagoditev vadbe tempu njihovega življenja in spremljanje napredka. Uporabniki lahko uporabijo funkcijo Healthy Living Management za ustvarjanje edinstvenega načrta dobrega počutja, vključno s predvidevanjem števila dnevnih korakov, vnosa vode, vadbe in drugih stvari za dobro počutje. Watch Fit 2 prav tako pomaga pri obvladovanju stresa in uporabnike opomni, naj upočasnijo in zadihajo, ko se začnejo počutiti preobremenjeni.

Huawei Watch Fit 2 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 179 € HRK za model z usnjenim paščkom v beli barvi, medtem ko je cena za različico s silikonskim paščkom v rožnati ali črni barvi 149 €.

Watch GT 3 Pro – Impresiven dizajn, fantastični materiali izdelave in številne športne ter zdravstvene funkcije

Serija Huawei Watch GT 3 Pro je bila na Hrvaškem predstavljena konec maja in je takoj požela pozitivne ocene in odzive uporabnikov in novinarjev. Uporabniki lahko izbirajo med dvema velikostma ur in celo štirimi različnimi modeli. 46 mm različica je opremljena s paščkom iz titana in črnim paščkom iz fluoroelastomera, medtem ko 43 mm ura uporabnikom ponuja izbiro med keramičnim ali usnjenim paščkom.

Poleg že standardnih možnosti spremljanja zdravstvenih parametrov, Watch GT 3 Pro prinaša tudi funkcijo EKG, ki bo kmalu na voljo tudi za lokalne trge. Watch GT 3 Pro vsebuje več kot 100 različnih športnih načinov, tako da lahko uporabniki najdejo svoje najljubše, od športov v zaprtih prostorih in na prostem, do funkcionalnega treninga, crossfita ali joge. Watch GT 3 Pro prinaša tudi dva nova načina vadbe, golf in potapljanje. Ura se lahko pohvali s standardom vodotesnosti IP68 in oznako 5ATM, zaradi česar je kvalificirana za prosto potapljanje do 30 metrov tudi v slani vodi. Ura prikazuje podatke o potopu v realnem času, vključno s hitrostjo, globino in trajanjem potopa, in vključuje varnostne nastavitve, ki vas opomnijo, če greste pregloboko. Hkrati bo Watch GT 3 Pro beležila podatke, kot so hitrost in tempo zamaha, čas zamaha nazaj in skupni čas zamaha v igri golfa, da bi v celoti spremljala in analizirala vašo tehniko ter vam svetovala, kako izpopolniti svojo tehniko udarca žogice.

Dolga življenjska doba baterije in hitro polnjenje bosta zagotovila, da bo vaša ura pripravljena za uporabo, kadarkoli jo potrebujete. 10 minut polnjenja vam bo zagotovilo 25 % napolnjenost baterije, 100 % napolnjenost pa boste dosegli v 85 minutah in si tako zagotovili do 14 dni uporabe 46 mm različice ali do 7 dni avanture s 43 mm uro.

Priporočena maloprodajna cena 46 mm ure Huawei Watch GT 3 Pro s paščkom iz titana je 499 €, 46 mm ure s črnim paščkom iz fluoroelastomera 399 €, 43 mm ure Watch GT 3 Pro s keramičnim in usnjenim paščkom pa 549 € oz. 449 €.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.