Pasti pri nakupu interaktivnih zaslonov in kako jih opaziti

Interaktivni zasloni so prihodnost dela

Interaktivni zasloni so prihodnost pisarniškega dela, učenja in vzpostavljanja tehnoloških delovnih pogojev. Seveda pa je potrebno pri izbiri in nakupu preveriti oziroma preskočiti nekaj ovir in pasti. Kako se izogniti pastem pri nakupu interaktivnih zaslonov? Brez skrbi, imamo odgovore in rešitve !

Na katere pasti je potrebno paziti?

To je 6 sklopov pasti na katere moraš biti najbolj pozoren.

Slaba kakovost ali vzdržljivost

Nekateri interaktivni zasloni imajo lahko podpovprečno kakovost izdelave, kar lahko povzroči težave, kot so neodzivnost na dotik, netočno zaznavanje dotika ali kratka življenjska doba. Bistveno je, da raziščeš izbiro in izbereš preverjene interaktivne zaslone ter proizvajalce, ki so znani po izdelavi visokokakovostnih interaktivnih zaslonov.

Nezadostna občutljivost na dotik

V sklopu s predhodno pastjo je občutljivost na dotik interaktivnih zaslonov eden najbolj pomembnih dejavnikov. Nekateri zasloni morda zahtevajo trden dotik ali pa niso dovolj odzivni za natančno interakcijo. Pred nakupom je še kako priporočljivo preizkusiti občutljivost na dotik in se prepričati, da ustreza tvojim zahtevam. Enako je z omejenimi točkami dotika, kjer nekateri interaktivni zasloni dovoljujejo zgolj en dotik, drugi pa več sočasnih oziroma hkratnih dotikov.

Nezdružljivost s programsko opremo ali operacijskimi sistemi

Preveri, da je interaktivni zaslon združljiv s programsko opremo ali operacijskim sistemom, ki ga nameravaš uporabljati. V nekaterih primerih imajo lahko nekateri interaktivni zasloni omejeno združljivost ali pa za pravilno delovanje potrebujejo posebne gonilnike ali programsko opremo.

Pomanjkanje pripravljenosti za prihodnost

Tehnologija se hitro razvija in interaktivni zasloni niso izjema. Upoštevaj, da boš interaktivni zaslon uporabljal dlje časa. Pri tem nikakor ne želiš, da bi ostal za časom, tvoja naložba pa bo tako pozabljena.

Neustrezna velikost ali ločljivost

Interaktivni zasloni so na voljo v različnih velikostih in ločljivostih. Bistveno je, da izbereš velikost in ločljivost, ki ustrezata tvojim potrebam. Upoštevaj dejavnike, kot so razdalja gledanja, jasnost vsebine in predvidena namestitev, da zagotoviš optimalno uporabniško izkušnjo.

Skriti stroški

Bodi pozoren na dodatne stroške, ki lahko nastanejo. To so namestitev, dodatna oprema ali morebitne licence za programsko opremo. Oceni vse stroške, da se izogneš morebitnim nepričakovanim finančnim bremenom. In ne pozabi na garancijo in podporo strankam!

Interaktivni zasloni Newline
Interaktivni zasloni Newline

Odgovor je preprost: Interaktivni zasloni Newline

Interaktivni zasloni Newline so na voljo v več serijah oziroma različicah, ki bodo zadostile tudi najbolj strogim zahtevam. Sodobna serija interaktivnih zaslonov, ki s svojimi lastnostmi predstavljajo idealno rešitev za šole, podjetja in druge segmente na najvišji ravni kakovosti. Multifunkcijski interaktivni zasloni so rešitev za hibridno delo in še kaj drugega poleg. Lahko jih uporabimo v učilnicah, predavalnicah, sobah za sestanke in, zaradi All-in-one funkcije, tudi v vsakdanji rabi. Konec je slabosti, ki jih lahko povzročijo slabe povezave, slabi lastnosti določene tehnologije, ki ni namenjena takemu delovanju.

Interaktivni zasloni so ustvarjeni za lažje, hitrejše, zabavnejše in učinkovitejše delo. Naj gre za sestanek znotraj podjetja, sestanek ekip na različnih lokacijah ali srečanje poslovnih partnerjev, cilj vseh je, da se le to izpelje čim bolj učinkovito, hitro in brez večjih stroškov. Ergo, interaktivni zasloni Newline.

Podjetje Secop, d. o. o. se ponaša s širokim naborom interaktivnih zaslonov, ob tem pa na podlagi izkušenj in strokovnosti poskrbijo še za vse ostalo.

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNepričakovano! Ob poplavi slabih novic globalnega segrevanja končno dobra
Naslednji članekTOP 10 kraft kavarn v Ljubljani, ki navdušujejo kavoljubce
logo Secop

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.