Peter Prevc postal ambasador znamke Huawei!

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je novi slovenski ambasador znamke Huawei postal smučarski skakalec Peter Prevc. Priljubljen športnik je takoj po zaključku sezone in pred odhodom na zaslužene družinske počitnice podpisal pogodbo in v roko segel direktorju podjetja Huawei Slovenija Matjažu Kermelju. Veličasten dogodek je pospremilo fotografiranje z atraktivnima novitetama najbolj prodorne telekomunikacijske kitajske znamke v tem trenutku, ki do potankosti ustrezata Petrovemu aktivnemu življenjskemu stilu – pametnim telefonom Huawei P30 Pro in pametno uro Huawei Watch GT Active.

Njegove vrednote so zrcalo podjetja Huawei

Poznamo ga kot mirnega in tihega športnika, ki je nase opozoril s trdim delom in vrhunskimi rezultati. Kot Feniks iz pepela se je Peter Prevc dvignil nad konkurenco in nam za Valentinovo, leta 2015, ogrel srca s prvim skokom čez magično mejo 250 metrov v zgodovini. S to potezo je postavil rekord, a v nadaljevanju tega leta je nanizal še mnogo uspehov. Veliki kristalni globus in mali kristalni globus v smučarskih poletih, zmaga na Novoletni skakalni turneji, rekord v številu zbranih točk, stopničk in zmag v eni sezoni. »To je smučarski skakalec sezone,« je bilo slišati iz vsepovsod, zato ne preseneča, da mu je po koncu sezone v roke segel tudi predsednik Borut Pahor in mu podelil zlati red za zasluge Republike Slovenije za izjemne športne dosežke, prispevek k uveljavljanju Slovenije na svetovnem športnem prizorišču in navdih mladim.

A Peter Prevc je z leti dokazal, da je veliko več kot to. Je preprost fant močnega karakterja, ki se pogumno sooča z vzponi in padci v karieri. Je zgled predanosti. Zdi se, kot bi bil ves čas zatopljen v svoje misli in svoj svet, saj mu slava ne laska preveč, a jo je vzel v zakup, ker šport, v katerega ga je potisnilo življenje, preprosto ljubi. Priznamo si lahko, da je Peter Prevc naš heroj že zato, ker je človek z veliko začetnico in nas uči o pomembnosti doslednosti, vztrajnosti in preudarnosti vsakič, ko spregovori. Kot bi govorili o podjetju Huawei in njegovih vrednotah, zato ne preseneča, da so prav v Petru videli zrcalo svojih izdelkov.

Huawei Peter Prevc in direktor Huawei Slovenija Matjaž Kermelj
Peter Prevc (levo) in direktor Huawei Slovenija Matjaž Kermelj (desno)

»Ta telefon ima nekaj pametnih for«

In kdo je Peter Prevc, ko se kamere ugasnejo in smuči niso podaljšek njegovih okončin? Takrat njegova preprostost zaživi v vsej svoji lepoti. Njegov sicer komaj zaznaven nasmeh postane veliko bolj sproščen. »Trenutno moje dneve zapolnjuje predvsem sin, ki ga pozimi kar nekaj časa nisem videl. V teh trenutkih uživam,« z žarom v očeh pripoveduje Peter pravi in poudari, da sedaj ves prosti čas namenja svoji družini. Rad si privošči macchiatto v dobri družbi, se odpravi na kak hrib ali sprehod, kjer mu tempo koraka narekujejo ritmi glasbe iz Huawei Bluetooth slušalk. »Čeprav ne igram nobenega instrumenta, niti ne pojem, mi glasba veliko pomeni, saj imam glasbenike v družini in med prijatelji. Med tekmami pa mi pomaga ohraniti osredotočenost,« pripoveduje Peter, ki na vsakem koraku s svojim slogom sporoča, da govorimo o brezkompromisnem športniku, ki skrbno spremlja vsak svoj korak, zapisan v napreden modni dodatek – pametno uro Huawei Watch GT Active Sport.

Kot vsak fant svoje generacije rad za hip postane in v objektiv svojega pametnega telefona Huawei P30 Pro ujame selfie, ki ga nemudoma deli s svojimi sledilci na Instagramu ali pa z njimi deli fotogenične utrinke mesta, v katerem se nahaja. Z vrhunskim fotoaparatom na pametnem telefonu je to pač vse tako preprosto! »Ta telefon ima zares nekaj »pametnih for«, ki omogočajo hitrejše opravljanje. Stvar, ki me je najbolj presenetila, je zagotovo fotoaparat. Zaradi vseh obljub, kaj zmore, sem imel do njega zelo visoka pričakovanja, a je izpolnil prav vsa. Predvsem sem bil skeptičen do zooma, saj sem bil prepričan, da je za dobro povečavo potreben viden prostor med lečami. Ampak ne, ta fotoaparat približa, slika, izostri. Super!« v superlativih govori Peter in dodaja: »Ko želim posneti fotografijo, želim, da je ta posneta takoj in da je dobra. Rad imam, da telefon takoj prepozna, kako mora fotografirati, da so vidne in ostre prave stvari.«

»Pri podjetju Huawei smo zares ponosni, da prav novi ambasador Peter Prevc kot zadovoljni uporabnik potrjuje Huaweijevo predanost raziskavam, ki slehernemu uporabniku zagotavljajo vrhunsko izkušnjo mobilne fotografije,« pravi direktor podjetja Huawei Slovenija Matjaž Kermelj in dodaja: »Peter Prevc živi temeljne vrednote podjetja Huawei. V veliko čast nam je, da je začutil vizijo podjetja in z nami snuje zgodbo o uspehu!«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.