Pod vplivom PRavil na 13. PR teatru

Oglasna slika za PR teater s ključnimi podatki o dogodku

PR teater je največja študentska konferenca za odnose z javnostmi. Že trinajsto leto zapored jo prirejajo člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS), ki deluje na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Na vsakoletni konferenci se obiskovalci seznanijo z novimi znanji, idejami in veščinami s področja komuniciranja. Pester program vključuje predavanja in delavnice, ki jih izvedejo priznani slovenski in tuji predavatelji. S pomočjo pridobljenega znanja si udeleženci pridobijo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Prav tako je PR teater odlična priložnost za spletanje novih poznanstev in vezi, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Člani društva ŠS PRSS so prepričani, da bodo tudi letos izvedli inovativen, abstrakten in barvit dogodek. Geslo letošnjega PR Teatra je Pod vplivom PRavil, saj želijo mlade spodbuditi, da najdejo ravnovesje med že ustaljenimi in novimi komunikacijskimi praksami.

Konferenca se bo odvijala v četrtek, 24. novembra 2022, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran http://prteater.si/, Facebook ali Instagram profil (@pr_teater).

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekSte vi naslednja vlogerska zvezda? S telefonom Huawei nova 10 imate vse, kar potrebujete
Naslednji članekOdkrivanje Alzheimerjeve preko krvi
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.