Pomladi džuskamo naprej … Tu je Zadžuskaj 2!

Vsi študentje in dijaki, ki ste oz. boste to pomlad ostali brez statusa – brez panike. Vzajemna je z akcijo Zadžuskaj 2 tudi tokrat poskrbela, da v paketu Vzajemna Mladi dobite vse, kar potrebujete, zraven pa še kup mega ugodnosti.


Kaj pomeni, ko ostaneš brez statusa?

Ker si ostal brez statusa študenta ali dijaka, potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Zakaj? Ker ti obvezno zdravstveno zavarovanje krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ostalo pa je treba (drago) doplačati. Kar iz svojega žepa! S sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ti Vzajemna krije vsa ta doplačila.

Najcenejše dopolnilno zavarovanje v Sloveniji in mega ugodnosti

Super novica! V paketu Vzajemna Mladi dobiš najcenejše dopolnilno zavarovanje v Sloveniji, zraven pa še mega ugodnosti:

  • bon Telekona za TOP mobitel po TOP ceni;
  • dobroimetje v višini 25 € za nakup v trgovinah Spar in Interspar ali bon v vrednosti 35 € za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ali na www.extremevital.com.


Še več ugodnosti ob včlanitvi v brezplačen program Varuh zdravja

Varuh zdravja nadomešča Vzajemna Klub, hkrati pati prinaša še veliko več: brezplačne preventivne zdravstvene storitve, naročanje pri zdravnikih specialistih, zdravstvene informacije, brezplačne rekreativne vadbe, aktiven oddih in ugodne počitnice, številne ugodnosti pri športni opremi in aktivnostih ter brezplačno strokovno svetovanje. Če se brezplačno včlaniš v Vzajemnim program Varuh zdravja do 31. maja 2015,ti poleg naštetega pripadajo še:

  • bon Vzajemne v vrednosti 15 € ob sklenitvi zavarovanj iz ponudbe Vzajemne (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanje in zavarovanja Tujina);
  • bon za 10% popust ob sklenitvi zavarovanja Tujina Multitrip in
  •  majica Vzajemna.

Za več informacij obišči www.zadzuskaj.si, kjer te čaka tudi Klezmy z novimi, zabavnimi vsebinami. Počekiraj sveže video spote, kjer Klemzy raziskuje različne glasbene stile, in v mixerju ustvari svoj zadžuskaj komad ter ga deli s prijatelji. Na www.kozarecsrece.si sodeluj tudi v nagradni igri za 4-dnevno potovanje v Berlin z obiskom koncerta Big Foot Mame!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.