Ponovno se bliža Castle Festival

Castle Festival

Ponovno se bliža nepozaben glasbeni festival, ki bo v tem poletju odmeval po vsej Južni Sloveniji. Castle Festival bo ponovno privabil staro in mlado ter poskrbel za val navdušenja in edinstveno glasbeno izkušnjo, ki jo bo težko pozabiti.

Idilična lokacija ob reki Kolpi poskrbela za vrhunski lineup

Castle Festival se bo že tradicionalno odvijal na idilični lokaciji ob reki Kolpi, v vasi Fara, v občini Kostel, med 3. in 6. avgustom 2023. Za noro vzdušje bodo poskrbeli Klemen Klemen, Dan D, Koala Voice, Mi2, Dubioza Kolektiv, Big Foot Mama, Magnifico, Valentino Kanzyani, Joe Montana, Peznt in mnogi drugi, med katerimi je tudi Let 3, ki je letos Hrvaško zastopal na Evroviziji. Se ti zdi preveč nastopajočih? Ne skrbi. Organizatorji zate pripravljajo kar dva odra.

Kupi vstopnice na spletnem mestu Castle Festivala. Vendar pohiti, saj bližje kot bo festival, dražje bodo. Na spletnem mestu te čaka tudi kamp vstopnica. Pssst, še en namig: festivalsko vstopnico kupi z računom VALÚ, saj je le-ta cenejša.

Posebno doživetje festivala je tudi kampiranje v neokrnjeni naravi. Prihod v kamp je na dan festivala od 10.00 dalje, odhod pa na zadnji dan do 12.00 ure. Lahko pa dokupiš tudi opcijo zgodnjega prihoda v kamp in prispeš že dan pred festivalom. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da boš v kampu spoznal nove prijatelje, užival v dnevnih aktivnostih, kot so joga, žur na plaži, stand up predstave in šport, ter doživel edinstveno festivalsko izkušnjo. Ne pozabi, da Castle Festival omogoča tudi glamping izkušnjo v vnaprej postavljenih Canvas šotorih.

Castle Festival

Za več informacij in nakup kart za festival, ki ga preprosto nočeš zamuditi, obišči spletno mesto Castle Festivala. Se vidimo ob reki Kolpi!

CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL 2022 | The Official Aftermovie (short)

Prejšnji članekPlečnikove nagrade 2023: Kdo jih je prejel? (GALERIJA)
Naslednji članekNaj v vaši omari zaživijo pasteli

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.