Postanite zvezda družbenih medijev

Pametni telefon Huawei nova 9 SE je podedoval zmogljivosti in estetiko predhodnikov, zato je s številnimi ustvarjalnimi funkcijami popolna in hkrati vaša najljubša oprema za ustvarjanje fotografskih in video objav na družbenih medijih. Ponaša se namreč s sklopom kamer visoke ločljivost in sistemom EMUI 12!

Video s popolnoma ostrimi podrobnostmi

Glavna kamera s 108-milijonskim tipalom in zaslonko f/1.9 omogoča, da izživite svojo ustvarjalno žilico med fotografiranjem raznolikih prizorov. V trenutku pritiska sprožilca pametni telefon Huawei nova 9 SE do zadnje podrobnosti ujema prizor pred vami v izredni kakovosti.

Zadnji fotografski sklop nosi zdaj že prepoznavno obliko Star Orbit Ring. Poudarek na krogih vedno pritegne pozornost in s simetrijo daje pomirjujoč občutek estetskega reda. Izbor objektivov sicer nagovarja uporabnike, ki želijo vsestranske fotografske zmožnosti in visoko kakovost v vseh primerih rabe. Med fotografiranjem panorame, bo v ospredje stopila 8-milijonska kamera z ultra širokokotnim 112 stopinjskim objektivom. Nasprotno, ko vas bodo zamikale očem skrite podrobnosti, pa boste uporabili 2-milijonsko kamero za bližinsko fotografijo. Poleg tega je v sklopu še 2-milijonska globinska kamera, ki bo poskrbela za čudovit učinek zamegljenega ozadja, ki še posebej pride do izraza pri portretni fotografiji.

Vedno popolni selfiji

Fotografiranje sebe (selfiji) je še vedno ključni mehanizem sodobnega izražanja. Pametni telefon Huawei nova 9 SE je ravno zaradi tega opremljen s 16-milijonsko sprednjo kamero (zaslonka f/2.2) s privzetim 78-stopinjskim in povečanim 90-stopinjskim vidnim poljem, ki zagotavlja čudovite selfije. Sposobna je popolnoma samodejno prepoznati orientacijo in na primer samodejno preklopi v 90-stopinjski način, če telefon iz pokončnega položaja obrnete v panoramski.

Seveda so primeri, ko svetlobne razmere niso popolne. Takrat pride do izraza sposobnost združevanja slikovnih pik po načelu štiri v eno (4-v-1). Poleg tega funkcija nočnega fotografiranja (Super Night Shot) izredno natančno prepozna obraze, optimizira ozadje in ohranja digitalni šum pod nadzorom. Kot nalašč za fotografiranje na večernih zabavah.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE pa ni v vrhu samo pri selfijih. Med fotografiranjem ali snemanjem ljudi, pokrajin, športnih aktivnosti ali drugih pogostih prizorov, bo samodejno poskrbel za natančen zajem dinamičnih prizorov in pomagal, da ohranite vsak pomemben spomin. Pri tem vam tudi ni treba prositi mimoidočih, naj vam pomagajo, saj lahko kamere upravljate na po zaslonu povezane pametne ure serij Huawei Watch GT, Watch Fit ali Watch 3!

Izživite svojo ustvarjalnost

Ni pomembno ali gre za vlog na YouTubu ali kratek prispevek na TikToku, vedno radi preizkušate novosti in obenem pričakujete, da bo kamera pametnega telefona sledila vašim potrebam. Nedvomno boste znali ceniti funkcijo neprekinjenega snemanja s sprednjo in zadnjo kamero, ki omogoča nemoteno preklapljanje pogleda iz ene na drugo in nazaj v neprekinjenem posnetku. Zahvaljujoč funkciji dvojnega pogleda (Dual View) lahko celo snemate video sočasno iz obeh perspektiv, da ujamete reakcijo na dogajanje pred seboj. Ali posnamete akvarij z bližnjim posnetkom skupine ribic. Ne glede ali se lotite dolgih ali kratkih posnetkov, funkcija dvojnega pogleda poenostavi postopek produkcije, odpravi zapleteno montiranje in vam prihrani obilico časa.

Da bi bilo urejanje videa še preprostejše, novi telefon podpira semantično iskanje z uporabo 280 oznak, umetno inteligenco in več kot stotimi prepoznanimi dejanji. Če želite poiskati posnetek ali fotografijo, bo dovolj, da boste vnesli ključno besedo, ki opisuje vsebine in telefon bo ustvaril seznam ustreznih.

Poleg tega pametni telefon Huawei nova 9 SE omogoča preprost dostop do orodja za urejanje videa Petal Clip, ki bistveno pospeši ustvarjanje izjemnih video vsebin. Aplikacija namreč nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela. Postopek urejanja je hiter in zabaven ter jamči, da boste pritegnili pozornost uporabnikov družbenih medijev.

Popoln žepni pripomoček za vloganje

V primerjavi s tradicionalnimi fotoaparati in video kamerami so pametni telefoni veliko bolj prilagodljivi in prenosljivi. Zahvaljujoč izredno lahki zasnovi lahko s Huawei nova 9 SE posnamete fotografijo ali video posnetek iz različnih zornih kotov. S tankim ohišjem in steklenim 3D hrbtiščem se tudi popolnoma prilagaja vaši dlani, zaradi česar je udoben in preprost za držanje. Zasnovan je, da vam omogoči polno uživanje v življenju in da postane vaša žepna oprema za vloganje, s katero boste na družbenih omrežjih delili izkušnje in pomembne življenjske trenutke. Uživajte v fotoaparatu, uživajte v vloganju in uživajte v življenju!

Pogled na mobilne aplikacije

Pametnega telefona Huawei nova 9 SE pa ne odlikuje le zmogljivosti in vrhunsko oblikovanje, saj skrbno urejena trgovina za mobilne aplikacije AppGallery poskrbi za popolno uporabniško izkušnjo. Opremljen z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo, uporabniku da dostop do trgovine z aplikacijami AppGallery, zmogljivega vsestranskega iskalnika Petal Search in zemljevidov Petal Maps.

V trgovini AppGallery so uporabnikom dosegljive vse globalne in lokalne aplikacije, ki jih ti potrebujejo, od družbenih omrežij, kot sta TikTok in Snapchat, klepetalnic, kot sta Viber in Telegram, in transportnih, kot je Bolt, do finančnih, kot sta Revolut in Curve, zabavnih, kot sta Deezer in Tidal, popotniških, kot je Booking.com, in priljubljenih iger, kot sta Lords Mobile in Gardenscapes.

Pri oblikovanju uporabniške izkušnje so dali prav poseben poudarek dostopu do bančnih in finančnih aplikacij. Tako se je le v preteklem letu pridružilo več kot 300 ključnih mednarodnih in lokalnih bank, med drugim v Sloveniji NLB, NKBM, Sparkasse, Sberbank, Intesa Sanpaolo in mBills. Huaweievi uporabniki zdaj lahko s telefonom tudi plačujejo, zahvaljujoč NFC-rešitvi za brezkontaktno plačevanje.

Prek iskalnika Petal Search pa med drugim lahko dostopate do aplikacij, kot so Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Signal, Twitter, Twitch, Discord, Pinterest, LinkedIn, Netflix, Spotify in druge.

Ne glede ali uživate v vloganju, fotografiranju ali igranju iger, zasnova pametnega telefona Huawei nova 9 SE vas bo spodbujala, da sprostite svoj ustvarjalni potencial in uživate v življenju. Hkrati zagotavlja tudi vse potrebne vrhunske funkcije v čudovitem in sijajnem ohišju.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE je lahek premijski model namenjen mlajšim uporabnikom. Odlikujejo ga inovativne funkcije in poseben poudarek na estetiki, medtem ko bo zmogljiv sistem kamer, s poudarkom na 108-milijonski glavni, v kombinaciji z inteligentnimi funkcijami snemanja spodbudil nove ustvarjalne navdihe. Nudi vse, kar potrebujete za polno uživanje v življenju in omogoča, da ostanete v središču stvari, ki so za vas pomembne.

Povezan ekosistem naprav

Pametni telefon Huawei nova 9 SE se pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.