Potrebuješ popravilo tvojega Huaweia? Huaweiev kurir ga prevzame pri tebi doma in dostavi, ko je popravljen

Da bi pomagal svojim uporabnikom, je Huawei predstavil brezplačno storitev »od vrat do vrat« za imetnike naprav Huawei, ki so še v garanciji.

Ker dobro vedo, kako pomembna je uporabniku prijazna storitev, je Huawei omogočil, da naprave, ki so v garanciji, a potrebujejo popravilo, na domu uporabnika prevzame kurir in jih odnese v servisni center. Usposobljeni strokovnjaki jo bodo popravili, nato pa očistili in razkužili v skladu s strokovnimi zahtevami. Na ta način bodo zagotovili, da bo vsaka naprava, ki bo poslana nazaj uporabniku, čista in sterilizirana, zato jo bo lahko takoj spet začel uporabljati. Prevzem in kasnejša dostava sta zanj brezplačni.

Uporabniki se na storitev »od vrat do vrat« lahko prijavijo:

  • Na uradnem Huaweievem spletnem mestu.
  • Prek telefonske številke: 080 9808

Storitev je že na voljo za vse naprave Huawei: pametne telefone, tablične računalnike, prenosnike, pametne ure, omrežne usmerjevalnike in modeme.

Huawei je sicer pred kratkim predstavil nove premijske modele pametnih telefonov Huawei P40, Huawei P40 Pro in Huawei P40 Pro+ in novo pametno uro Huawei Watch GT 2e. Pred časom pa so predstavili tudi cenovno ugodni pametni model Huawei P40 lite za mlade uporabnike. Poleg zmogljivih procesorjev ter poudarka na fotografski odličnosti jih odlikuje tudi tržnica AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.