Pozabite na zamude, slušalke FreeBuds 3 so povezane v trenutku!

Vsaka generacija preživi revolucijo v prenosni glasbi. Prenosni »kasetofoni« iz 80. in 90. let so naredili glasbo bolj prijetno, ne glede na lokacijo. Po prelomu tisočletja je vzpon predvajalnikom MP3 in digitalnih formatov spremenil načine poslušanja, medtem ko današnje storitve pretočne glasbe omogočajo takojšni dostop do milijonov skladb.

Kljub drastičnim premikom, ki so bistveno spremenili načine uživanja v glasbi, en element ostaja enak. Trenutek prvih taktov skladbe, ki vas potegnejo v svet čutnih dražljajev, tako močnih, da se vanj vedno znova vračate. Huawei želi, da bi bila izkušnja poslušanja glasbe čim boljša in da bi bilo motečih dejavnikov čim manj, zato imajo slušalke FreeBuds 3 poleg aktivnega dušenja hrupa tudi tehnologijo hitrega povezovanja »Fast Connect«, ki jih s svetlobno hitrostjo poveže s pametnim telefonom.

Zakaj je hitro povezovanje pomembno?

Huawei FreeBuds 3Morda vam je vseeno, vendar so trenutki, ko je hitra povezava slušalk in pametnega telefona izredno pomembna. Na primer, dobite pomemben klic, ki ste ga dolgo čakali ter zahteva vašo popolno osredotočenost. Tedaj je predolgo povezovanje lahko zelo moteče, še posebej če držanje telefona poleg ušesa ni mogoče. Podobno je tudi med letom z letalom ali vožnji z vlakom, kjer nas začne motiti hrup. Želite, da so slušalke čim prej pripravljene, povezane in vam omogočijo uživanje v kakovostni glasbi brez motečih zvokov iz okolice.

Ko slušalke Huawei FreeBuds 3 prvič povežete, jih preklopite v način za povezovanje in postavite blizu pametnega telefona. Nato pa potrdite povezavo v oknu, ki se bo hitro pojavilo na zaslonu in že bosta napravi povezani. Brez držanja gumbov in čakanja. Tako preprosto, pomembno pa je tudi, da hitra povezava deluje ne glede ali ima telefon sistem Android ali iOS. Ponovna povezava nato traja le 2,4 sekunde, kar je najmanj 33 % hitreje od časov, ki jih dosegajo slušalke tekmecev. To je sodobna različica takojšnjega zadovoljstva, ki so ga prvič začutili uporabniki prenosnih kasetofonov, po vstavitvi kasete in pritisku tipke za predvajanje. S to razliko, da so takrat glasbo slišali vsi, zdaj pa v njeni kakovosti uživate le vi.

Hitra povezava je le ena izmed novosti, zaradi katerih so slušalke #Huawei FreeBuds 3 odlična izbira za ljubitelje glasbe oziroma za vse, ki se veliko gibljete na prostem. Zaradi pravega stereo zvoka in aktivnega dušenja hrupa pa tudi ni važno, ali poslušate klasično glasbo ali rok, ste odvisni od konferenčnih klicev, ali pa bi radi v miru poslušali karkoli drugega. Slušalke Huawei FreeBuds so preprosto odlična izbira za vse primere rabe.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.