Praktično usmerjen študij je vedno bolj pomemben

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) je zasebna fakulteta, ki izvaja študijske programe Komerciala, Poslovna informatika, Turizem in Varnostni menedžment po vsej Sloveniji.

Do sedaj je študij končalo 4880 diplomantov.

Diplomanti so usposobljeni za najzahtevnejša dela na programskem področju in kot takšni s pridobljenimi znanji in tudi izkušnjami zelo konkurenčni na trgu dela. Da bi bil študentom omogočen kar najbolj realen vpogled v dogajanje na njihovem strokovnem področju, so pogosto na predavanja vabljeni gostje iz poslovne prakse, študentje pa večkrat opravijo študijske obiske v podjetjih.

Naš slogan »FKPV – Fakulteta, ki ponudi več!«, pove veliko o nas.

Kot prednosti fakultete bi lahko izpostavili: aktualna in uporabna vsebina študijskih programov, ki omogoča doseganje na trgu zaželenih kompetenc diplomantov; kompetentni in študentom dosegljivi predavatelji; fleksibilnost ter prijaznost zaposlenih strokovnih delavcev.

Študenti nas v anketah ocenjuje v poprečju z oceno 4 in več na 5-stopenjski lestvici.

Čeprav smo zasebna fakulteta in študenti plačujejo šolnino, smo s cenovno politiko dosegli najugodnejšo ponudbo med konkurenco tako v višini šolnine kot v 11-mesečnem obročnem plačevanju.

Eden od strateških ciljev fakultete je osredotočenost na študenta.

FKPV deluje proaktivno, programe oblikuje v sodelovanju z okoljem in izobražuje študente za tista dela, ki jih okolje potrebuje. Cilj FKPV ni le uspešen zaključek študija, ampak tudi spremljanje razvoja poklicne kariere diplomantov (preko anket in Alumni kluba). Študent se lahko že v času študija vpiše kot iskalec zaposlitve ali prakse v našem Kariernem centru, kjer mu pomagamo tudi med študijem, ga usmerjamo pri izbiri študijskih vsebin, pri pridobivanju praktičnih izkušenj in pripravi na zaposlitev.

INFORMATIVNA TOČKA: FKPV, Lava 7, Celje ■ 03 428 55 56 ■ www.fkpv.si  ■ dodiplomski@fkpv.si

INFORMATIVNI DAN: Četrtek, 20. september 2018 ob 16:30

 

Dobrodošli na Fakulteti za komercialne in poslovne vede

Prejšnji članekNisi prepričan, kaj so primerna oblačila za študijska leta? Zate imajo nasvete modni blogerji!
Naslednji članekG502 HERO- najboljša »gaming« miška?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.