G502 HERO- najboljša »gaming« miška?

G502 Hero
G502 Hero

V »gaming« svetu je završalo, da Logitech na police pošilja novo »igračarsko« miško: G502 HERO. Gre za izboljšano verzijo G502, ki je že prej slovela kot najboljša miška za igranje računalniških igric. Sedaj ji je dodan sistem HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K.

Ta sistem pripomore miški da, še hitreje zaznava premike in je bolj gibčna ter agilna. Premikanje je zato bolj lagodno in elegantno. Seveda je miško mogoče tudi prilagoditi z uporabo Logitechovega LGS programa. Miška G502 HERO ima kar enajst gumbov, katere funkcije lahko prilagodiš s prej omenjenim  LGS programom. Tako imaš komande, ki so bile prej na tipkovnici  dobesedno na dosegu roke.

Kar 11 gumbov!
Kar 11 gumbov, ki olajšajo igranje.

S tem je lahko miška predvsem učinkovita za igranje prvoosebnih »streljačin« in strateških iger ali pa RPG-jev (in s tem tudi MMORPG-jev). Ob miški pa se dobijo tudi uteži, ki jih lahko namestiš, kamor ti srce poželi. Miško lahko tako še bolj prilagodiš svojim premikom in dotikom. Najbolj prodajana miška na svetu je dobila nadgradnjo, ki jo je verjetno dobro zasidrala na vrhu »gaming« opreme.

Uteži pomagajo pri ravnotežju miške.
Uteži pomagajo pri ravnotežju miške.

2 KOMENTARJI

  1. Menim, da je danes najboljša računalniška miška Logitech G900 in njena posodobljena verzija G903. Obe miški uporabnikom zagotavljata zmogljivost žičnih “gejmerskih” mišk v brezžični miški z zmogljivo baterijo.

    • Res? Jaz sem imel g900 in sem jo hitro zasovražil in vrgel stran zaradi grozno neergonomične oblike. Ne vem zakaj more Logitech vsako miško oblikovati drugače … Zdaj uporabljam g502, ki je iste oblike kot stara dobra MX serija in je razlika ogromna.

      Možnost odklopa g900 je bila kul, ampak če to bolj redko uporabljaš (npr. s kavča), bi zdaj raje vzel sekundarno bt miško ali kaj takega. Za media zadeve pa app na telefonu.

      Bi pa rad sprobal tudi njihovo qi charging miško, ko ne bo več **** draga.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.