Predstavili novi Honor 20 View s kamero z 48MP

HONOR, vodilna e-blagovna znamka pametnih telefonov, je danes na CES-u 2019 razkrila svoj najnovejši pametni telefon – HONOR View20 – ki prinaša elitne funkcije, vključno s 48MP glavno kamero s tehnologijo AI Ultra Clarity in 3D TOF kamero, All-View zaslonom in visoko zmoglji naborom čipov, ki ga pričakujejo najzahtevnejši potrošniki.

HONOR je od svojega nastanka dosegel eksplozivno rast. Leta 2017 je postal najboljša pametna e-blagovna znamka na Kitajskem, blagovna znamka pa je razširila tudi svoj svetovni odtis. Mednarodna prodaja se je v zadnjem letu znatno povečala. Od 7. januarja 2019 je število oboževalcev HONOR-ja na čezmorskih trgih preseglo en milijon.

“Kot vodilna e-blagovna znamka je HONOR-jevo poslanstvo ustvariti inteligenten svet, oblikovan za potrebe mladih po srcu,” je dejal George Zhao, predsednik HONORJA.

HONOR View20 – vrhunski pametni telefon s svojimi vodilnimi funkcijami

HONOR View20 predstavlja najnovejši vstop podjetja na trg flagship naprav, ki prinaša vrhunsko tehnično zmogljivost in s svojo zasnovo in slogom dosega naslednjo raven. Vrhunski pametni telefon je opremljen s prvo 48MP zadnjo kamero na svetu.

HONOR 20View je eden najbolj naprednih telefonov sodobnega časa.

Elitna 48MP kamera, ki jo upravlja umetna inteligenca (AI), dela neverjetne slike. Novi 48MP AI Ultra Clarity način lahko združi več 48MP slik v eno 48MP fotografijo in ustvari Super 48MP fotografijo z vrhunsko jasnostjo. HONOR View20 ima tudi napredno 3D zadnjo kamero, ki lahko skenira in prepozna predmete iz resničnega sveta.

Ekstremne zmogljivosti z najnovejšimi tehnologijami

HONOR View20 je tudi opremljen z naprednim naborom čipov z dvojnim NPU na čezmorskih trgih, GPU Turbo 2.0, ki močno izboljša grafično zmogljivost in 4.000 mAh baterijo s SuperCharge tehnologijo.

Zaradi velike porabe energije HONOR View20, so HONOR-ovi inženirji razvili inovativno tehnologijo NINE Liquid Cooling, ki je zelo učinkovit tekočinski hladilni sistem, ki lahko učinkoviteje razprši toploto, ki nastane pri delovanju.

Naslednja generacija v oblikovanju in estetiki

Tudi prav posebna oblika HONOR telefonov je med najboljšimi na svetu.Z vidika oblikovanja je HONOR View20 prvi pametni telefon, ki uporablja napredno tehnologijo nanolitografije za razvoj nevidne nano teksture na telesu telefona. Četrta generacija nano-vakuumskega premaza in nevidnega procesa teksture aurora ustvarita živahen in dinamičen barvni gradient V-oblike z bleščečim učinkom, s čimer se razbije plesen tradicionalnih pametnih telefonov v dimenziji in slogu.

Ogromen uspeh najnovejših pametnih telefonov podjetja HONOR in hitra rast priljubljenosti blagovne znamke je bila posledica neomajne predanosti podjetja zagotavljanju vodilnih inovacij in oblikovanja v panogi, ki še naprej pridobivajo priznanja po svetu.

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Prejšnji članekTo je Jordanija – 1. del
Naslednji članekTo je Jordanija – 2. del

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.