Presenetite najbližje s perfektnim božičnim darilom

Tablica, slušalke in mobitel na božično okrašeni mizi
Foto: on Huawei

Vemo, da ponoči slabše spite, ker razmišljate o popolnem darilu. Če ga še vedno niste našli, nam dovolite, da vam pomagamo.

Ste že napisali pismo Božičku ali oklevate, ker bi radi najbližjim podarili nekaj posebnega, pa preprosto nimate pravih idej. Naj vas ne skrbi. Na pomoč bo priskočil Huawei. Po zaslugi nabora izrednih naprav za vse okuse, potrebe in denarne zmožnosti, daril pod drevescem ne bo manjkalo.

Za ustvarjanje in hranjenje pomembnih življenjskih trenutkov

Najbolj razburljivo darilo, ki ga lahko nekomu podarite, je brez dvoma pametni telefon. Zakaj? Ker nudi vsestranskost majhnega računalnika v žepu. Vse mogoče lahko na njem počnete. Opravljate delovne naloge, nakupujete, iščete informacije in brskate po spletu, če omenimo le najbolj pogoste. In seveda. Tudi telefonirate lahko z njim. Nismo pozabili na za večino daleč najbolj pomembno. Postali so edin fotoaparat, na katerega se še zanašamo, po zaslugi izredno kakovostnih in vsestranskih kamer. In ravno mobilna fotografija je ena od odlik pametnih telefonov Huawei.

Mobitel na božičnih darilih
Foto: on Huawei

V vseh pogledih vas bo navdušil vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro. Zahvaljujoč izrednim splošnim zmogljivostim, popolnemu videzu, izredno vzdržljivemu ohišju in vodilni tehnologiji mobilne fotografije, sodi med najbolj napredne na trgu. Predvsem vas bo navdušila svetlobno izredno občutljiva glavna kamera z 10-milijonskim tipalom in 10-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko. Njen rezultat bodo izjemni portreti s popolnimi kožnimi odtenki in učinkom zamegljenega ozadja, čudovite in žive pokrajine, veličastni bližinski posnetki z ostrim osredjem ter odlične fotografije tudi v šibki svetlobi po zaslugi izrednega nočnega načina fotografiranja.

Kolikšen poudarek daje Huawei mobilni fotografiji, dokazujeta tudi pametna telefona Huawei nova 10 in Huawei nova 10 SE. Navdušujeta z elegantno zasnovo, estetskim obročem Star Ring z objektivi zadnjih kamer, tankim ohišjem, ki se izredno lepo prilagaja dlani ter odličnim in hkrati ravno prav velim skoraj 17-centimetrskim zaslonom. Pametni telefon Huawei nova 10 odlikuje ultra širokokotno sprednjo kamero s 60-milijonskim tipalom, sposobno snemanja v razločljivosti 4K, medtem ko Huawei nova 10 SE prepriča s 108-milijonskim sistem zadnjih kamer, ki razkrivajo nove ravni podrobnosti. Zahvaljujoč naprednim funkcijam omogočata, da se bolje izrazite preko fotografij in video posnetkov.

Motivacija za velike dosežke

Med božičem in silvestrovim se pogosto zaobljubimo, česa vsega se bomo potem v naslednjih mesecih držali, da bi življenje spremenili na bolje. Ko gre za zdravje in dobro počutje pa zaobljube niso dovolj. Potrebovali boste veliko motivacije, da ne boste puške v koruzo vrgli že v prvih mesecih novega leta. Zaradi tega so pametne ure in zapestnice odlično darilo. Spremljajo napredek uporabnika in obenem motivirajo, da smo boljši in da doseženo višje cilje. V ponudbi nosljivih naprav Huawei so številni modeli, ki izpolnjujejo različne potrebe in okuse. Skupne so jim številne funkcije spremljanja športa in zdravja, odlična uporabniška izkušnja in osupljivo dolga življenjska doba baterije.

Mobitel, pametna ura in tablica na božičnih darilih
Foto: on Huawei

Če iščete popolno darilo za nekoga, ki se resno ukvarja s športom, potem izberite med pametnimi urami Huawei Watch GT 3, GT 3 Pro ali GT 3 SE. Poleg visokih zmogljivosti se namreč ponašajo z osupljivim in vzdržljivim dizajnom, uporabljenimi materiali ter na znanstvenih temeljih osnovanimi funkcijami spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti. Pomagajo, da ostanete aktivni in dosegate zastavljene cilje, preko naprednih funkcij spremljanja zdravja, vključno s stalnim spremljanjem srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi (SpO2), ravni stresa in kakovosti spanja.

Popolno kombinacijo brezhibne oblike in izjemnih funkcij, nudi tudi pametna ura Huawei Watch Fit 2. Zasnovana je za tehnično podkovane in modno ozaveščene mlade, ki jim med drugim nudi izboljšane izkušnje spremljanja zdravja in aktivnosti.

Izredna glasbena izkušnja

Za mnoge je glasba neločljiva sestavina življenja. Zakaj jim torej ne bi podarili darila, ki ga bodo imeli radi in ga bodo cenili. Kot so brezžične slušalke Huawei, ki se ponašajo s čudovitim dizajnom, dolgo življenjsko dobo baterije in visokokakovostnim zvokom.

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 2 imajo edinstven dvojni zvočni sistem, ki pametno usklajuje dve gonilni enoti, zaradi česar delujeta v popolni koheziji in poskrbita za odličen zvok. Uporabljajo ravno membrano, ki jo običajno najdemo v slušalkah najvišje kakovosti. Ta dodatno poskrbi za natančno izražene visoke tone in globoke base, dinamični gonilnik s štirimi magneti za srednje in nižje frekvence pa zagotovi močnejše nizke tone.

Mobitel in slušalke
Foto: on Huawei

Huawei je pri zasnovi cenovno dostopnejših slušalk odprtega tipa Huawei FreeBuds SE uporabil najnovejše tehnologije, usklajene z izjemnimi tehnikami obdelave zvoka in natančno nastavljenimi visoko občutljivimi zvočnimi membranami. Poleg tega se poleg kakovosti zvoka ponašajo s preprosto in stabilno povezljivostjo Bluetooth 5.2 ter izredno nizkimi zakasnitvenimi časi.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.