Dnevi se krajšajo, zato poskrbi za ustrezno namizno svetilko

desk lamp with spotlight, black background with copy-space
Foto: nikkytok iz iStock

Ravno si se lotil učenja, pisanja seminarske in prebiranja knjig za kolokvij. Seveda je najbolje, če imaš pisalno mizo pri oknu, saj tako dobiš največ dnevne svetlobe. Kaj pa se zgodi pozimi, ko začne sonce zahajati že ob treh? Ja, odgovor je enostaven. Potrebuješ odlično osvetlitev, ki ti jo lahko omogoči namizna svetilka.

Namizna svetilka naj bo izbrana pravilno

Veliko časa preživimo pred računalniškimi ekrani in pri slabi svetlobi. Na tebi je, da to popraviš in si omogočiš pravo osvetlitev. Na stara leta si boš hvaležen, saj boš potreboval veliko manj svetlobe pri vsakdanjih opravilih, ker tvoje oči zdaj ne bodo trpele. Ergo, namizna svetilka. Zakaj?

Ko gre za zapoznelo delo in pozne noči, je namizna svetilka nujno orodje. Ne samo, da je nujno potrebna za tvojo produktivnost, ampak je dobro tudi za vaše splošno zdravje. Namizna svetilka mora zagotavljati dovoljšno mero svetlobe, ki naj bo čim bolj podobna dnevni. Njen snop mora biti tak, da zagotovi optimalno svetlobo za opravljanje dela. Le tako boš lahko brez težav prebral, kar je pred teboj – od sms-ov do zapiskov.

A table lamp illuminates a cup of coffee and a phone. A cup of coffee and a telephone on a gray table.
Foto: Jakob Berg iz iStock

Izberi pravo in najboljšo namizno svetilko zase

Prava vrsta svetilke mora biti izbrana pravilno. Ker pa se naš vid s časom spreminja, se spreminjajo tudi naše različne potrebe. Čeprav se zdi izbira namizne svetilke zelo hitra, je vredno tej izbiri nameniti več časa. Tvoje oči, zdravje uspeh ti bodo hvaležni.

Pomen namizne svetilke je očiten, manj očitno pa je, kje najti pravo. K sreči imamo odgovor tudi na to. Kataloška prodaja d.o.o. ima na voljo širok nabor namiznih svetilk, ki izpolnjujejo vse pogoje za prvo izbiro. Skok na njihovo spletno stran in spregledal boš.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekDragi Božiček, pod smrečico si želim …
Naslednji članekPresenetite najbližje s perfektnim božičnim darilom
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.