Prihaja 25. Slovenski festival vin!

25. Slovenski festival vin. Študentke vstopnice 25 evrov. 16 in 17. november 2023. Cankarjev dom, Ljubljana
Foto: on Proevent d. o. o.

Žlahten utrip vseh vinorodnih dežel Slovenije bodo vsi ljubitelji vina lahko okusili na že 25. ediciji najprestižnejšega dogodka s področja kulture pitja vina – Slovenskem festivalu vin, ki bo tokrat, že drugič v tem letu, potekal v Cankarjevem domu, natančneje v četrtek in petek, 16. in 17. novembra, od 16. do 21. ure. Vstopnice so že v prodaji.

Organizatorji festivala napovedujejo izjemno bogat festival, na katerem pričakujejo več kot 110 vinarjev vseh vinorodnih dežel Slovenije in veliko tujih z več kot 550 vinskimi vzorci ter številna kulinarična doživetja. Na dogodku bodo predstavljena tudi najbolje ocenjena vina z letošnjega strokovnega ocenjevanja vin, ki ga vodi prof. dr. Tatjana Košmerl. Razglasitev zmagovalcev bo potekala prvi dan festivala.

Za obiskovalce bodo na voljo tudi vodene vinske delavnice, ki jih ne gre zamuditi – spoznavanje najbolje ocenjenih vin z letošnjega ocenjevanja, delavnica spoznavanja sort vina v temi, delavnica vina in čokolade, delavnica slikanja z vinom in Masterclass delavnica, kjer boste spoznali svetovne trende.

Delavnice in študentske vstopnice

Vstopnice za delavnice so že na voljo na spletni strani proticket.si.

Študentske vstopnice po ugodnejši ceni pa bodo na voljo na blagajnah na dan festivala, kjer si s študentskim dokazilom lahko študentje vstopnico zagotovite za le 25 €.

Več o dogajanju in sodelujočih na spletni strani Slovenskega festivala vin,  Facebook in Instragram profilu.

Martinovanje v Ljubljani, Ljubljanska vinska pot

Na Martinovo soboto, natančneje 11. novembra, pa bo v starem mestnem jedru prestolnice potekalo že 20. Martinovanje v Ljubljani, Ljubljanska vinska pot. Prisotnih bo več kot 80 vinarjev in kulinarikov, dogodek bo tradicionalno obiskala Vinska kraljica, za pravo martinovo vzdušje pa bodo poskrbeli tudi številni kulturni nastopi.

Obe prireditvi sta del programa NOVEMBER GOURMET LJUBLJANA

Organizator Ljubljanske vinske poti in Slovenskega festivala vin – Proevent d.o.o.

Več na ljubljanskavinskapot.si  in slovenskifestivalvin.si

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekNasveti za najbolj slastne pite
Naslednji članek6 tipov prokrastinatorja: Kateri si ti in kako si lahko pomagaš?
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.