torek, 29 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Novice partnerjev Prvi slovenski on-line karierni sejem

Prvi slovenski on-line karierni sejem

Spoznajte svojega prvega delodajalca 14. marca 2019. Več informacij na: www.optius.com/prvi-slovenski-on-line-karierni-sejem.

Že vrabci čivkajo, da tehnologija zelo vpliva na naša življenja in spreminja svet. Posledično se spreminja tudi trg dela. Vzpostavila so se nova delovna mesta, ki jih nekoč ni bilo, oblikujejo se različna delovna okolja in nove oblike podjetij. Spreminjajo pa se tudi kadrovska stroka in načini povezovanja med iskalci priložnosti ter ponudniki delovnih izzivov. V svetu so on-line kadrovski dogodki nekaj samoumevnega in skrajni čas je že bil, da se temu pridruži tudi Slovenija.

On-line karierni sejem je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja pravih ljudi s pravimi zaposlitvenimi izzivi. Poteka zelo podobno kot običajni zaposlovalni sejmi, le da delodajalci svoje podjetje in prosta delovna mesta predstavijo na spletu, iskalci pa prek spletnih orodij stopijo v neposreden stik z njimi. Pogovori potekajo tudi prek orodja Skype ali enostavnega klepetalnika.

Svetujemo vam, da se čim prej postavite na zaposlitveni zemljevid. Mnogi zaposlovalci ponujajo priložnosti za mlade kadre, ki svojo pot šele začenjajo in zbirajo izkušnje. Sodelovanje je zelo enostavno in nič vas ne stane raziskati svoje možnosti. Na kariernem portalu optius.com ustvarite Moj Optius uporabniški račun, s katerim se prijavite na sejem in vnesite življenjepis. Na dan sejma se razgledate med vsemi možnostmi in kontaktirate tiste delodajalce, ki so zanimivi za vas.

Optius je eden od največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z letošnjim letom pa je dobila novo podobo in ime.

Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.

Optius
Karierni portal za nove čase.

Glavni urednik

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,260FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,680FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Povprečen Slovenec na leto zavrže 68 kilogramov hrane. Pa ti?

29. septembra praznujemo prvi mednarodni dan ozaveščenosti o izgubah hrane in odpadni hrani. To, da hrane zavržemo ogromno, nam ni tuje. A dejanske številke...

Slovenski dijak osvojil zlato na matematični olimpijadi

Pandemija je večino dogodkov preselila na splet, kar velja tudi za letošnjo mednarodno matematično olimpijado. Poleg tega, da je letos prvič potekala na daljavo,...

V Mehiki našli velikansko podgano, kot je še nisi videl

Veliko filmov o pošastih smo že videli na televizijskih ekranih, čistilni delavci pa so eno od pošasti videli na lastne oči v glavnem mestu...

Last minute: Kadrovske štipendije Zavarovalnice Triglav

Zavarovalnica Triglav razpisuje 10 kadrovskih štipendij.Razpis je za:2 kadrovski štipendiji za študente dodiplomskih in magistrskih študijskih programov Poslovna informatika, 2 kadrovski štipendiji za...