Razmišljate drugače?

Povezovanje teorije s prakso, praktična uporabnost znanja, inovativnost, strokovnost ter prijazno akademsko okolje so tisti elementi, ki Evropsko pravno fakulteto postavljajo v sam vrh samostojnih visokošolskih zavodov v Sloveniji.

Evropska pravna fakulteta izvaja 4 podiplomske študijske programe, in sicer dvoletni magistrski študijski program Pravo, dvoletni magistrski študijski program Pravo in management nepremičnin, triletni doktorski študijski program Pravo, triletni doktorski študijski program Pravo in management nepremičnin.

Magistrska študijska programa se izvajata kot redni, koncesionirani (brezplačni) ter kot izredni način študija, medtem ko se doktorska študijska programa izvajata le kot izredni način študija. Podiplomski študenti Evropske pravne fakultete imajo po zaključenem študiju široko paleto zaposlitvenih možnosti. Zaposlijo se lahko bodisi v javnem kot tudi v zasebnem sektorju ali pa nadaljujejo svojo karierno pot v  pravosodju. Cene šolnin so primerljive s cenami programov na drugih fakultetah in znašajo 2.450,00 EUR za magistrski program Pravo, 2.817,50 EUR za magistrski program Pravo in management nepremičnin ter 2.700,00 EUR za doktorska programa. Omenjene cene se nanašajo na letnik študija.

Predavanja se trenutno izvajajo na dveh lokacijah, in sicer v Novi Gorici in Kranju. Predvidoma bo fakulteta z novim študijskim letom svoja vrata odprla tudi v Ljubljani. Po zgledu priznanih mednarodnih univerz je fakulteta uvedla „e-študij“, kjer študent ne pride v predavalnico, ampak predavalnica k študentu.

Vse informacije na voljo na: www.evro-pf.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.