Drugi teden Majskih iger!

Glavno dogajanje Majskih iger bo prav v tem tednu, saj se bosta zvrstili kar dve nepozabni zabavi. Pohod na Rožnik, najbolj obiskan dogodek na Majskih igah, bo v torek, 13. maja. Na jasi Rožnika bodo že čez dan organizirane tradicionalne igre med študentskimi domovi – Igre brez meja. Za vse tiste, ki se iger ne bodo udeležili bo pol ure pred začetkom koncertnega dela, ob 17. 30 organiziran skupen pohod na Rožnik. Hoja v hrib se bo vsekakor splačala, na Rožniku vas bodo pričakali: Precisely late, BO!, Grooveapartement, Zmelkoow, Riblja Čorba in Šundr band.

Časa za počitek bo malo, v četrtek, 15. maja, ob 18. uri že sledi vedno bolj obiskan Dan Mestnega loga. Večerna prireditev bo iz študentskega naselja na Viču zaradi gradbenih del premaknjena na Tenis Klub Svoboda. Nastopili bodo: TomCat, LastDayHere, Magnificent U2 tribute band, Ana Pupedan in Manouche.

Kulturni otoček v ponedeljek, 12. maja bo v duhu dobrodelnosti. Organizirana bo posebna delavnica. Z izdelovanjem lutk bomo zbirali denar in ga podarili enim izmed mnogim, ki ga potrebujejo. Po tej delavnici boste lahko prisluhnili skupini Bassless in na Majskih igrah že stalnici, pevskemu zboru PAZ Vinko Vodopivec. Za posladek bo sledil stand up, ki bo mednarodno obarvan. Na naslednjem kulturnem otočku, ki bo v sredo, 14. maja se lahko naučite pravega balinčkanja, kako dobro tolmačiti in o študiju na Kitajskem. Glasba seveda ne sme manjkati, zato bo poskrbela skupina »natur« zvokov Feedback.

Vsak dan v tem tednu bo tudi športno aktiven. Študentje se bodo lahko pomerili v naslednjih disciplinah: odbojki na mivki – pari, floorball-u, pikadu, teku trojk, igrah brez meja, nogometu na odboj, taroku, nogometu na mivki, šahu, namiznemu tenisu, boksu in v letos dveh novih disciplinah, balinčkanju ter fitnes delavnici.

Več informacij najdeš na www.majskeigre.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.