S spektakularno zabavo je Severina predstavila novi album »HALO«

Največja hrvaška in regionalna zvezda Severina, je včeraj v družbi sodelavcev, prijateljev in oboževalcev uradno razkrila podrobnosti o svojem dolgo pričakovanem 13. albumu “Halo”. Album ima skrbno izbranih 17. skladb, za katere bi se mnogi strinjali, da bodo dober naslednik prejšnjega albuma “Dobrodošao u klub”. Album  “Halo” vključuje različne stile in žanre pop glasbe, ki pa so uspešno združena v mešanico, ki zveni in zgleda dobro skoraj brez truda. Kakorkoli že, si lahko predstavljate koga drugega, ki poje hite kot so “Štikla” in “Gas gas”, po drugi starni pa balade, kot so “Dalmatinka”, “Virujem u te” in “Grad brez ljudi”? Čeprav nikoli ni bila imenovana kot tekstopiska, je napisala glasbo in besedila za pesmi Pogled pod obrva, Mili moj, Djevojka s sela, Prijateljice, Ja samo pjevam, Ostavljena … Razvijajoče se v popolnoma nov zvok, so bile pesmi z albuma »Halo« na platformi YouTube poslušane več kot 230 milijonov krat, kar dokazuje, da je naredila velik korak naprej. Vrhunska produkcija in 14. novih video posnetkov, ki jih je posnela, so kronali na včerajšnji  promociji albuma v zagrebškem Opera Clubu. Številni in dolgoletni Severinini sodelavci, prijatelji in oboževalci, med drugim Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Sandra Bagarić, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vujica, Lana Jurčević, Mia Dimšić, Tonči Huljić, Amir Kazić Leo, Anđa Marić, Ana Radišić, Branimir Mihaljević , Branko Đurić Đuro, Damir Kedžo, Goran Karan, Lana Gojak, Paula Valić Bekić, so uživali v novi glasbi in imeli večer, o katerem bodo zagotovo dolgo govorili.

“Zelo sem vesela, da delam z Rakutenom Viberjem, še bolj zato, ker sem osebno oboževalka nalepk. Upam, da boste uživali v mojih nalepkah in jih delili s prijatelji in družino, in vem, da je v vašem življenju nekdo ki mu boste poslali besedila, kot so “Virujen u te”, “‘Moje prijateljice” ali “Čutim, da bo to dobra noč”… “, je povedala Severina.
“Rada bi se zahvalila avtorjem pesmi in sodelavcem, ki so mi pomagali narediti ta album. Rada bi se zahvalila tudi video ustvarjalcem, ki so mi z lahkoto posredovali moja čustva preko videa. Idejo za to promocijo je ustvaril mladi režiser Rok Pečečnik, ki bo v jesen tudi vodil mojo turnejo, za koreografijo pa bo poskrbela Ivona Brnelić, moja dolgoletna sodelavka in prijateljica. Hvala vsem kolegom, Agenciji PR365 za nesebično podporo in vsem gostom, ki so bili tam. To je bilo vse za njih, želela sem si, da bi se vsi zabavali, da bi dobijo noč, po kateri se bodo spominjali in uživali, in zdi se mi, da mi je uspelo in zato sem izjemno srečna.”

Severina je in bo vedno znana po tem, da razbija meje in predsodke, še posebej v živih nastopih, zaradi česar je oder sijajen s svojo edinstveno podobo in interpretacijo. Nenehno premika svoje meje, zato je bila njena zadnja turneja “Dobrodošao u klub” ena najboljših, če ne najboljša turneja na tem področju. Nova turneja se bo začela konec leta 2019.
Severina poleg nove turneje napoveduje tudi sodelovanje s podjetjem Rakuten Viber, eno od vodilnih svetovnih platform za sporočanje, s pomočjo katerega je plasirala svoj paket nalepk, ki si jih uporabniki lahko prenesejo brezplačno tukaj. Navdihnjene so z njenimi najbolj priljubljenimi in novimi pesmimi, zato bodo nalepke »Seve« zagotovo postale hit med njenimi oboževalci – saj bodo njihovim klepetom dodale kul, zabavno in izrazno noto s svojimi edinstveno avtentičnimi idiomi. Ko bodo ljubitelji prenesli ljubeznive nalepke, se bodo pridružili Skupini Severina na Viberju, kjer bodo vedno med prvimi, ki bodo izvedeli vse najnovejše novice in zgodbe svoje najljubše zvezde in se neposredno vključili v različne ponudbe, promocije in klepetalnice predstavljene izključno za njih.

“Viber z izjemnim ponosom in veseljem sodeluje pri spodbujanju privlačnih lokalnih vsebin prek povezovanja z vodilnimi regionalnimi partnerji na svoji platformi, s čimer krepi svoj poseben odnos s svojimi uporabniki in jim zagotavlja neprimerljive in zanimive nove izkušnje.  Naše sodelovanje s Severino izstopa kot eno od najbolj reprezentativnih doslej, ki odpira nove možnosti povezovanja in obogatene komunikacije z milijoni njenih privržencev. Kot živijo svoje življenje s Severininimi melodijami in besedili, bodo zdaj lahko delili tudi svoja izpeljana čustva preko raznolike platforme Viberja – združili našo regijo, da bi zapela in plesala z njenimi novimi hiti – kot eno!”  je povedala Daniela Ivanova, vodja povezav s partnerji pri družbi Rakuten Viber CEE.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.