Savna je lahko zabavna / Zmagovalna veriga

Najprej žur do jutranjih ur, nato zadostne količine spanja, predavanja na faksu, učenje in odlično opravljen izpit. Vse je mogoče.

Seveda, če vsemu zgoraj naštetemu dodaš še posebne vrste zabavo – savnanje, dobiš zmagovalno verigo. Na prvo žogo se ti mogoče savnanje zdi »še malo prehitro« za tvojo študentsko mladost polno zdravja in energije, a če malo spodbudiš sive celice in iz spomina izbrskaš pozitivne učinke obiska savne, o katerih na veliko govorijo in pišejo strokovnjaki, potem ti bo postalo jasno, da, kljub rosni mladosti, najbrž ne bi škodilo niti tebi. Saj želiš biti poln energije, imeti zdravo, lepo telo in pozitivnega duha, mar ne?

 

Namesto na eno pijačo zavijaš enkrat tedensko v savna center. Povabiš lahko še sošolca ali novo simpatijo, popolnoma nič pa ni narobe, če greš sam. Med obiskom savne, kjer glasno govorjenje in klepetanje po telefonu ni dobrodošlo, lahko svoj fokus usmeriš drugam in se posvetiš zabavi drugačne vrste. Prebereš denimo najljubšo revijo, si narediš itinerar za prihajajoče potovanje na drugem koncu sveta ali skuješ načrt za naslednji mega žur. Možgane pa lahko daš tudi povsem na »pašo«, jim privoščiš počitek, istočasno s potenjem izločiš vse nepridiprave strupe »pridobljene« na nepozabnem študentskem žuru, vmes malo zadremaš in nadoknadiš zaradi zadnjega žura manjkajoče ure spanca ter po treh, štirih urah kot prerojen, »očiščen«, sproščen, brez prazne denarnice zapustiš savna center.

Potem pa s polno paro naprej! Na naslednji žur, predavanje, izpit in savnanje … Brez dvoma. To je zmagovalna veriga. Preveri jo v Atlantisu, v katerem se lahko prepričaš, da je savna lahko zabavna za zgolj 15,00 evrov za 4-urni obisk.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.