Še zadnji trenutek je za izkoriščenje digitalnih bonov

General view home workplace of gamer with computer and white controller gamepad. White-yellow-green color interior for gaming, online game playing.
Foto: duh84 iz iStock

Obdobje za izkoriščanje digitalnega bona ’22 se zaključuje. Le še do 30. novembra imaš čas, da izkoristiš 150 evrov, ki ti jih prinaša digitalni bon. Za vse študente in dijake smo na enem mestu zbrali najbolj pomembne kose računalniške opreme, ki jo potrebujete za uspešno študijsko leto.

Čas za koriščenje digitalnega bona je bil vse od 15. junija 2022. Obdobje poteče z zadnjim dnem novembra 2022, kar pomeni, da se čas že nevarno izteka. V kolikor se digitalni bon ne izkoristi, bo le ta zapadel. Zato je pomembno hitro izbrati najboljše kose opreme, na tvojo srečo pa smo našli najboljšo ponudbo za najboljšo ceno.

Kaj kupiti z digitalnim bonom v zadnjih izdihljajih?

Če boš bon koristil v zadnjem tednu, ti za premislek ne ostane več veliko časa. Odločiš se lahko za klasiko računalniške opreme, ki jo sestavljajo:

 

Vse te reči potrebuješ za uspešen študij, ki v nekaterih primerih še vedno poteka preko spleta. Po drugi strani pa so to pripomočki, ki jih boš lahko uporabljaj še daleč v svojo profesionalno kariero (ali za gaming namene, seveda). Še posebej je vredno preveriti ponudbo, predvsem, če gre za akcijsko ponudbo.

Izkoristi ponudbo računalniške opreme

Top ponudba računalniških dodatkov, ki jo je pripravil Big Bang, je izjemna priložnost za izkoristek digitalnega bona. Računalniške miške, tipkovnice, spletne kamere in komplete vseh omenjenih lahko dobiš tudi do 50 odstotkov ceneje. Enačba je enostavna, za isti denar boš dobil še več.

Preveri več kot tisoč računalniških dodatkov, ki bodo izboljšali tvoj učni, delovni in gaming proces. Sestavi svoj komplet ali pa posezi po posameznih kosih, ki so v zadnjih dneh obdobja  znižani samo zate. Izkoristi digitalni bon ’22 v Big Bangu!

eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKaj zate pomeni Akt o digitalnih storitvah?
Naslednji članekSlovenija uvaja »zločin iz sovraštva« (hate crime)
eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.